home to blog Cum vine asta cu greva din solidaritate?

Cum vine asta cu greva din solidaritate?

Ma cum vine asta cu greva din solidaritate ca eu nu inteleg.

Adica astia fac greva ca sunt solidari cu ceilalti? Adica astia sunt solidari ca sa nu vina la munca nu?

Deci daca e sa nu venim la munca suntem solidari si toata lumea e de acord, facem greva. Daca e sa venim la munca si sa muncim sa facem o autostrada, sa facem blocuri, sa plantam un copac, ceva, orice, dar munca aici nu mai poate fi vorba de solidaritate nu?

Sau daca e un tip care pica pe strada sau daca e cineva batut si jefuit in strada acolo de ce nu se mai aplica solidaritatea?

Cum dracu noi putem fi solidari la trandavie si nu putem fi solidari la a construi ceva.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

22 thoughts on “Cum vine asta cu greva din solidaritate?

  1. cata finete in comentarii,pur si simplu se citeste un post de pe blog si se spune parerea.Atat fara in injuraturi,familie sau altceva.Vedeti ce simpl e…

  2. @valeria: nu imi dau seaman, mesajul imi este adresat mie? Daca da, uita-te pe mesaj si ai sa vezi ca am mancat doar o virgula, trebuia sa o pun imediat ce am inchis paranteza. Cu relansat nu ma pun, ca are mintea odihnita, daca se intelege aluzia mea fina…

  3. Ce-mi place mie cand se zice… bani sunt!
    De unde sunt, a dat Isarescu drumu’ la tiparnita? Ca daca e asa ma duc sa-mi cheltuiesc repede agoniseala, ca in curand n-o sa mai valoreze nimic.

  4. Nu se mai face greva. Profesorii au dat inapoi. Au fost presiuni in interior din partea ministerelor. Se pare ca luni se dau examenele.

  5. mintea mirificului e atrofiata daca a mea e linistita. bine ca sunt bani pentru patinoare si alte mizerii ale portocaliilor (si nu numai), dar pentru niste amarate de pensii si salarii mizere ale profilor nu sunt. in schimb, parlamentarii au abonamente la telefoane de sute de euro (sau mai mari) si stau in camere de hotel la preturi de burj al arab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.