home to blog Cum vezi piticu.ro de pe mobil?

Cum vezi piticu.ro de pe mobil?

Tocmai am descoperit ca cei de la trafic.ro au  facut o minunatie si reusesc sa detecteze si sa contorizeze utilizatorii de telefoane mobile. Asa incat, cam asta a fost traficul de pe device-uri mobile contorizate de trafic.ro, saptamanile trecute.

Din fericire de sambata trecuta functioneaza (sper eu corect) pluginul de mobil care afiseaza pagina simplificata device-urilor mobile. Spun sper, pentru ca nu m-am uitat sa verific de pe telefonul mobil cum se afiseaza piticu.ro. In schimb inca ma laud ca am un smartphone (HTC Touch Pro), dar nu am internet mobil. Consider ca perioada in care n-as fi langa un calculator, ar trebui sa o petrec departe de online. Asa incat atunci ma deconectez, pe drumul spre casa, pe drumul spre munca, in plimbarea de seara. E greu sa n-ai net mobil in 2010 si daca urmaresti 5.000 de oameni pe twitter, dar nu imposibil.

Oricum, se vede corect piticu.ro de pe mobil? Reusiti sa dati click pe unde trebuie, sa comentati, etc?

10 thoughts on “Cum vezi piticu.ro de pe mobil?

  1. Comentariul anterior era de pe mobil. Am uitat sa spun ca folosesc un Nokia 5800 Xpress Music si se vede ok chiar cu browserul propriu.

  2. Da – dupa cum zicea cineva mai sus nu pot vedea si nici nu pot posta comentarii de pe iphone 4. Iti recomand pluginul WPTOUCH – e mult mai bun (parerea mea), asta e ceea ce mi-am instalat eu pe blogurile mele.

  3. uite comentariu de pe mobil.
    Bine că ai pus plug-in pt mobil că muream până se încărca pagina.
    Se vede bine acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.