home to blog Cum traieste Politia Locala

Cum traieste Politia Locala

Eu am tot spus de-a lungul timpului ca nu recunosc autoritatea, functionalitatea si legalitatea politiei locale. Nu ii inteleg rostul, sensul, dar mai ales autoritatea de a da amenzi, in pofida carei legi si carei autoritati. Pur si simplu nu inteleg ce drepturi au.
Din fericire n-am avut de-a face cu ei pana acum. Si nici nu-mi doresc, pentru binele lor. Dar m-am intristat cumplit cand am auzit ca amenda platita zilele trecute nu se duce la rutiera, ci la capusele astea.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Cum traieste Politia Locala

 1. 1. Rostul birocratiei a fost de a aranja lucrurile dar acum le “lalaie” cu unicul scop de a distrage atentia
  2. Fostii securisti iesiti din sistem au vrut sa ramana politisti. Asa ca scursurile s-au refugiat acolo la inceput.
  3. Fara profesionalism au angajat pe PCR toate verzele iesite din sistemul de aparare. Cei dati afara pt neglijenta sau nebunie si-au gasit acolo locul.
  4. Ulterior au aparut shpagile si au intrat toti agaricii in acest “nou” sistem, o alternativa la politia comunitara din strainatate
  5. Zi de zi cersesc “sarcini” pt a-si justifica existenta. Un politician corect prim-ministru i-ar desfiinta dar sistemul nu il lasa.

  Cam astea despre Gardienii Publici, actuala politie locala.

  O alta institutie care nu se justifica dar exista, intr-o tara sa nu zic condusa de incompetenti, intr-o tara cladita pe compromisuri si lipsita de viziune…

 2. Substituie uneori si pe cei din Politia Nationala si asta nu-mi place .Au dat afara militienii,ca sunt slab pregatiti si i-au adus pe acestia care sunt la fel.

 3. Se vede ca nici asa zisul ,,ziarist” Tatulici si nici autorul acestui blog nu stiu ce se intimpla cu banii din amenzi.
  Dar chiar daca nu stiu trebuie sa isi dea cu parerea ca de, noi romanii ne pricepem la tot fotbal,politica,economie si mai nou la politie locala.
  Daca nu ai avut de aface cu politia locala nici nu iti doresc sa ai,spre binele tau ..

 4. @Marian: tu esti trantor pe banii statului? Exista deja o politie care inghite bani mai ceva ca o gaura neagra! De ce ar trebui sa ii mai platim si pe incompetentii si analfabetii de la locala?

 5. Poti spune ca sint trintor,sau mai bine sous am fost.
  Sint pensionar si am lucrat in administratia publica mai bine de 37 de ani si stiu cum se lucreaza acolo sau cel putin stiu cum se lucra pina m-am pensionat eu acum 3 ani.
  Nu sint toti cu pile acolo sau rude,mai sint si talpasi care fac treaba celor care sint angajati pe relatii de rudenie.Inca mai pastrez legatra cu colegi care pentru 750ron pe luna lucreaza 10-12 ore pe zi pentru ca nu mai fac fata la lucrari.
  De asemenea cunosc si politisti locali care au salarii de 580 bani in mina si care fac 240 de ore pe luna in ger,canicula si care nu sint asa analfabeti cum spun unii si alti dar incearca sa isi faca meseria corect si bine.
  NU un politist local hotaraste ce masina sa ii cumpere institutia,NU un politist local hotaraste cit sa coste o cascheta,sau un sacou..aceste hotariri se iau la nivel inalt dar sintem obisniuti sa lovim tot in amaritii care inceraca sa isi faca treaba pe un salariu de mizerie.

  1. Ai dreptate STIMATE DOMN, BINE INFORMAT, acest Cristi ce a scris randurile de mai sus nu are nici cea mai vaga idee cum functioneaza o lege, cum se aplica ci doar cerede pe oricine ii spune ceva, orice, deci pentru infomarea celui care scrie fara nici o informare prealabila : amenzile care sa dau pe Legi /hotarari de Guvern/ Ordonante se duc la bugetul central, amenzile ce se dau pe hotararile CGMB se duc la PMB, iar amenzile care de dau pe Hotarari locale de duc la Primaria locala. E limpede! “capusele” alea care isi fac doar munca lor NU PRIMESC BANI DIN AMENZI !

 6. cei care spun ce face, cine sunt,ce rost au ,P L,va transmit ca sunt acei tineri, oameni,care am dat examene la jandarmi,la pompieri,avem studii,dar nu am avut bani de mita,s-au angajat cu 2sau3 clase cand au ajuns acolo au ajuns chiar si studenti,va rog frumos cine sta pe un salariu de 500ron si pazesc parcuri,piete,cu mana goala ,jandarmi pazesc trezorerii inarmati pana in gat si inchisi in institutia respectiva,iar pompierii,dorm si banii curg,fiecare cum poate, dar in romania se da tot in cel care munceste, a si una tare “va pazeste plozii pe la scoli”

 7. amenzile date de pol loc,tot cei amendati beneficiaza de bani,nu e vina pol loc ca prin unele zone au primari slab pregatiti si dispar banii,toate amenzile date pe baza HCL sunt varsate la taxe si impozite locale,deci ai gresit platesti nimeni nu este mai presus de lege,va multumesc,sa aveti viata si vin la gheata!

 8. cele mai tari bande cu traficanti,iau gasit la pol si jandarmi nu la locali,ganditiva bine cei care dau in pol loc,inaite sa vrb analizati,rumegati,si abia dupa scuipati prostiile care le-am citit pe blog,va rog mare atentie/

 9. vad ca dobitocii de comunitari care posteaza comentarii la acest articol siluiesc ortografia, ortoepia si in general limba romana;ca sunt foarte prosti o stim cu totii dar trebuie sa-i iertam pentru ca sunt comici ;la noi in oras li se spune maidanezi ,citroieni si .abagii urat mirositori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.