home to blog Cum se ridica o masina in fix 60 de secunde

Cum se ridica o masina in fix 60 de secunde

In seara asta am parcat la Unirii, am facut niste poze indivizilor cu masinile de ridicat care stateau degeaba pe o strada laturalnica si am plecat usor spre Mc. Ma gandeam ca aia asta fac, stau toata ziua sa pandeasca daca apare vreunul sa parcheze aiurea, astfel incat sa ii poata ridica masina imediat.

Ceea ce s-a si intamplat:

Cu tot cu politie comunitara de sector 2 (sau ce sector e la KFC la Unirii?), cu baietii care pusesera chestiile pe masina facand poze la masina ca nu cumva sa acuze proprietarul ca masina e zgariata si asa mai departe.

A se observa ca masina e pe avarii. Dar, ma rog, daca iti permiti sa lasi masina in fata la KFC pe avarii, atunci ai si 8 milioane de amenda.

Si intr-un minut au plecat.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

40 thoughts on “Cum se ridica o masina in fix 60 de secunde

 1. @vladinho, florin grozea
  sunt curios daca faceti la fel in viena, de exemplu
  @BogdanM,demirel
  cred ca voi in Canada ati fi cei mai smecheri, aici cei de la ridicari nu fac nici macar fotografii simple, nu mai vorbim de RAW’uri, cred ca le-ati rupe gura la toti

  nah, luati de aici:
  while JJPs have more or less lost the discretion to reduce your parking ticket, they still have plenty of discretion to increase it. Under provincial law, JJPs can increase any fine up to $2,000. a review by parking enforcement of 587 guilty pleas in December and January found that, on average, drivers left court with a fine 15 per cent higher than they walked in with.
  http://tr.im/xUym

  In 2005, Brinks got into hot water when it went to Vancouver traffic court on 99 separate tickets received by its armoured vehicles.Rather than giving the company a break, Makhdoom decided to increase the fines, to $75 for each meter offence and $200 for each other ticket. In total, the company was on the hook for up to $19,000. Makhdoom also warned the company not to appear before him again, saying if it showed up a second time with a “stack of tickets” like that, he would consider imposing the maximum penalty for each one: $2,000.
  http://tr.im/xUyW
  de asta Canada e Canada si rromania e rromania

 2. Sunt niste nesimtiti cu chestia asta. Nene, de mai bine de un an stau in Bucuresti, si nu e loc de parcare nici pentru un tico. Peste tot e ocupat, iar daca parchezi aiurea, ti-o ridica, vorba ta, in 60 de secunde. Dupa ce se vor construi locuri de parcare pentru aproximativ toate masinile din oras, dupa aia sa aiba pretentia sa parchezi DOAR unde e voie. Nu mi se pare corecte nici acele campanii gen: “Folositi transporturile in comun pentru a mai eliberta din..”
  Sa mori tu? Mergi tu, ministru de transporturi cu tramvaiul? Nu de alta, dar abia astept sa te vad in tramvai inghetat de frig.
  Sau cum ar trebui mai bine? Sa nu le mai folosim noi, ca sa nu mai stati voi la coada, dupa celelalte masini, la semafoare?

  1. Nu te mai plange. Fa cereri scrise catre primar, fa ceva constructiv… “Sunt niste nesimtiti” pe dracu. Tu esti nesimtit ca te parchezi ca porcul pe trotuar si eu n-am pe unde sa merg… Intelegi?

   Ai ales sa mergi cu masina? Ai ales confort? Acuma stai si cauta-ti loc de parcare…

 3. @Campulung
  mda, eterna problema, ce-a fost mai intai, oul sau gaina. din punctul meu de vedere ma doare in cur ca n-ai tu unde sa-ti parchezi masina, trebuia sa te gandesti la asta cand ti-ai cumparat-o. daca doamne fereste maine castigi la loto si-ti iei elicopter presupun ca o sa ti se para normal sa-l parchezi in herastrau, ca nah, nu exista locuri deja amenajate de primarie pentru toate elicopterele
  fyi, in vancover primaria a redus normele pentru parcarile necesare unei constructii noi, adica cel care construieste nu mai este obligat sa aiba la fel de multe locuri de parcare ca inainte, tocmai pentru a stimula oamenii sa mearga cu transportul in comun. si noi nici macar n-avem ultimele tipuri de mertzane ca autobuze. asa ca suck it up and live with it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: