home to blog Cum se pune pavajul. Ce masinarie au inventat olandezii

Cum se pune pavajul. Ce masinarie au inventat olandezii

Nu stiu cum sa dau asta, dar sunt niste oameni pe lumea asta care nu vor sa munceasca. Pe langa faptul ca nu vor sa munceasca, oamenii astia mai construiesc si niste masinarii care sa munceasca pentru ei. Eu stau si ma intreb ce dracu fac oamenii astia in loc sa stea cu ciocanelul sa monteze acolo pavajul? De ce nu stau sa se chinuie ei sa-l puna manual? De ce sa nu fure caramizile alea ce se pot pune in pavaj cu sau fara model?

Si imaginile pe care le veti vedea sunt ceva de genul incredibil. Uite la prostii aia cum lucreaza cu masinile in loc sa ne uitam la noi cum ne chinuim si cat de mult ne costa acelasi lucru.

A vazut cineva asa ceva in Romania? Ca eu, categoric nu. Pentru ca noi …

4 thoughts on “Cum se pune pavajul. Ce masinarie au inventat olandezii

 1. Eu zic ca e mai greu sa faci acele pavele decat sa le pui.

  Iti ia mult timp – facut mortar, pus in forme, asteptat sa se usuce, scos din forme – bineinteles, sunt mai multe chestii de facut. 😀

  Oricum ii compari pe aia cu noi.

 2. Nu vreau sa te jignesc, dar zoso a vorbit despre filmuletul asta acum foarte multa vreme.
  In orice caz, sa fiu on-topic : niciodata nu vom avea asa ceva, pentru ca de ce sa lucreze o firma si sa faca totul bine si sa termine repede, cat timp pot lucra 3 firme:
  1. scoate pavajul vechi
  2. pregateste locul
  3. pune pavajul
  (uneori exista si 4. verifica pavajul).
  Azi dimineata am citit o stire : bucata de centura care va fi data in folosinta este deja stramba si cu denivelari, inainte de a fi data in folosinta, iar un reprezentant a spus: “o sa vina o firma sa razuiasca si sa retoarne asfaltul”.

 3. sint de 5 ani in Olanda si nu am vazut decit oameni care pun dalele cu mana, stind frumos in genunchi. Pentru ca si ei aplica fix acelasi sistem, de ce sa ai o masina care sa inlocuiasca 20 de oameni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.