home to blog Cum se merge iarna cu masina?

Cum se merge iarna cu masina?

Stie cineva ca trebuie data zapada de pe plafonul masinii inainte de a pleca la drum? Asta din doua motive. O data nu ii deranjezi pe ceilalti din trafic aruncand zapada pe masinile din spate, a doua oara nu te deranjezi pe tine ca sa nu patesti ca baiatul asta din imaginile de mai jos.

El in desteptaciunea lui a zis ca merge si asa, a ajuns in intersectie iar toata zapada i-a cazut pe parbriz. S-a oprit si abia atunci s-a apucat sa o curete. Ce dragut.
Grav ca politia rutiera l-a lasat in pace desi se oprisera sa-l mustreze. Foarte grav, pentru ca destepti ca astia tot vedem in trafic, la fel ca si ala cu taxiul.

De ce nu mai e Ciocan la politie, pe net, acum cui reclam eu asta?

9 thoughts on “Cum se merge iarna cu masina?

  1. Dar oare cati dintre soferii romani se spala pe dinti? Chestia cu zapada, chiar daca este adevarata ramane totusi prea departe intr-un manual de bun simt… Este de prisos sa intrebam in ce top se afla ,,stiinta,, de a manca cu furculita sau de a oferi florile cu cupa in sus…

  2. Omu’ a fost atat de comod incat a spus “las-o ba, ca merge asa!” Sper, spre binele lui si al celorlalti participanti la trafic, ca a fost ultima oara 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: