home to blog Cum se intoarce un HTC de la service

Cum se intoarce un HTC de la service

Mi-a crapat telefonul. Asa, de capul lui, cand ii faceam niste update-uri s-a blocat si a ramas asa. Am incercat sa il repornesc si pauza. Drept urmare l-am trimis la garantie, in formula un telefon pus in mana. S-a intors in cutie, cutie sigilata, cu certificat de service si cauza defectiunii si operatiunile facute. Dragut.

Da, i s-a defectat placa de baza dupa 1 an jumatate de folosire intensa.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Cum se intoarce un HTC de la service

    1. Cred că te înşeli. 🙂 Eu ştiu de Cordon Electronics (fost Cirma) cu sediu pe Moşilor şi la aia cu şomajul de pe lângă bd. Timişoara unde au service-ul propriu-zis.

  1. eu am ars 2 placi de baza pe incercari de instalare rom nou. cand l-am prezentat la garantie am scos cardul pe care erau dovezi de rootare si fiind imposibil de pornit nu aveau cum sa-si dea seama ca a fost din vina mea.
    LG – service decent, s-au miscat ambele dati relativ repede, a 2a data neavand componenta pe stoc.
    iar legat de documente, asta e politica tuturor, cutia fiind o chestie necesara pt un produs transportat prin curier, eu preferand sa stiu ca functioneaza inainte sa semnez de primire (vezi ce a patit dece cu samsungul de la orange)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: