home to blog Cum se bea apa

Cum se bea apa

Am descoperit in seara asta o noua modalitate de a bea apa pe caldura asta. Si a consuma apa gratuit, că cea de la robinet costa ceva bani (nu stiu exact, dar stiu ca nu e ieftina).

Eu as bea apa de la robinet, dar nu am fost in stare sa-mi cumpar filtru din ala, nici nu stiu de care trebuie. Si cum instalatia si tevile din cartier sunt vechi si neschimbate apa de la robinet are un gust indoielnic si poate provoca probleme de sanatate. Asa incat daca frigiderul meu tot are dozator, imi iau apa la butoi de 5 litri si am apa rece acasa oricand. Nu ca apa de la butoi din market ar fi diferita, dar cel putin e filtrata.

Ei bine, in seara asta din 6 butoaie de apa pe care am vrut sa le iau, 5 din ele erau desfacute si baute. Adica se da bidonul de apa de 5 litri. Vine gibonul, il desface, bea apa din el pana se satura si il pune la loc. Asta poate cumpara cineva apoi, aproximativ 5 litri de apa.

Iar anul asta s-au alocat niste bani pentru cismelele din oras. Dar a vazut cineva una functionala?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Cum se bea apa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.