home to blog Cum se asfalteaza

Cum se asfalteaza

Un filmulet extrem de misto despre cum asfalteaza niste baieti din New York. Sa nu credeti ca fac ceva deosebit, asfalteaza fix ca la noi. Numai ca ei, la fel ca ai nostri sunt bucurosi de munca lor si ca pot repara strazile societatii. La noi nu muncitorii strica treaba, ci sefii lor si regii asfaltului. Dar pe astia ii stim si in loc sa le dam in cap, ii lasam sa ne fure banii in continuare.

 

Via Dani.

 

Si daca tot vorbim de asfaltari, iata si o masinuta care ar trebui sa fie viitorul in ceea ce priveste asfaltarea. Jucaria asta iti ia macadamul stricat din fata, il incalzeste, prajeste si recicleaza, iar apoi ti-l da inapoi ca pe un asfalt corect pus. Dar o vor lasa regii asfaltului sa fie aceasta masina viitorul?

 

8 thoughts on “Cum se asfalteaza

  1. Cu siguranţă, avem astfel de utilaje, dar noi avem un grafic al lucrărilor şi trebuie să-l respecţi indiferent de starea drumului şi de condiţiile meteo.

  2. E super primul filmulet, sa vedem si la noi muncitori cu zambetul pe buze cand isi fac treaba… e o utopie. La noi se lucreaza anevoios in infrastructura. Dar merita sa ii luam exemplu pe americani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: