home to blog Cum sa vopsesti Dacia cu trafaletul?

Cum sa vopsesti Dacia cu trafaletul?

Am tot auzit de oameni care isi vopsesc masinile acasa si chiar am vazut cativa, dar toti acestia au preferat aspiratorul pentru a face complicata operatiune. De unde si vedeti Daciile care au geamurile vopsite. Acolo nu a stat bine ziarul cand au dat cu aspiratorul sa vopseasca masina. Dar aia au o scuza, aspirator, nu trafalet.

 

Cum sa vopsesti Dacia cu trafaletul?

Si pentru ca Trilulilu e o afacere de succes, 500 de mega pe luna upload pentru pachetul free, o procesare de video HD si prioritate mai mica in procesarea videourilor. Pentru toti ceilalti exista crocozauri si trebuie sa deveniti vip.

Video de la Bubanu.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Cum sa vopsesti Dacia cu trafaletul?

  1. am vopsit si eu dacia cu trafaletul.
    atentie, dacie din 1973, tu te-ai duce la service sa o vopsesti? sa dau pe vopsea de 3-4 ori cat face masina?!

  2. Daaaar cred ca a dat si cu glet inainte… nu? Paaaai la Dacie merge si metoda MR Bean. Imbraci in ziar ce vrei sa nu se vopseasca , pui cutia de vopsea langa masina , oooo bagheta de dinamita in ea… si BOOOOOM!!! Siiii e gata intr-o jumate de ora… poti face asta in fiecare seara .Eeee o placere… sa… o … hm… vopsesti.:))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: