home to blog Cum sa te sinucizi si sa nu reusesti

Cum sa te sinucizi si sa nu reusesti

Poate vrei sa te sinucizi punandu-ti streangul de gat … si il pui si iti dai drumul si …

 

Sau poate vrei sa te sinucizi aruncandu-te de pe un pod. Daca faci asta neaparat sa ai telefonul la tine, ca sa se ude. In schimb iti trebuie si o greutate care sa te traga la fund. Te arunci si …

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

16 thoughts on “Cum sa te sinucizi si sa nu reusesti

 1. Dragilor,

  1. Casa mea este din BCA si nu as construi cu altceva. BCA-ul este mult mai bun din toate punctele de vedere – nu este o parere sau o prostie de clip ci este stiinta. Oricum este tipic in tara asta sa respingi tot ce este nou si mai bun.
  2. Producatorii de caramida au ajuns se pare la masuri disperate pentru a mai musca si ei putin din piata. Altfel de ce ar recurge la asemenea josnicii? Pentru ca le merge prea bine si nu mai au ce sa faca cu banii?
  3. Din cate stiu la momentul de fata acest videoclip este ilegal si toti cei care l-au postat sunt in ilegalitate. Suntem departe oameni buni in tara asta subdezvoltata de a ne permite reclame la nivelul Statelor Unite ale Americii. Am sesizat CNA-ul si voi reveni.
  4. Fiecare construieste cu ce vrea dar va sfatuiesc sa va uitati la detaliile tehnice cand alegeti si sa nu va bazati pe videoclipuri aparute din oameni disperati si actiuni necugetate.
  3.
  3.

  1. Georgiana,

   Poti sa imi spui si mie de ce este mai bun BCA-ul? Eu am o casa de BCA si mi-au crapat pereti. Acum in fiecare an tb sa repar casa

   1. ti-au crapat pentru ca ai construit cu nea marin vecinul, in loc sa angajezi zidari adevarati. nu am mai auzit pe cineva care a construit o casa si sa spuna ca trebuie sa-si repare peretii in fiecare an. asta daca e adevarat ce spui si nu esti acelasi ciudat care a postat filmuletele alea cretine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.