home to blog Cum sa faci greva la RATB

Cum sa faci greva la RATB

Fiti atenti la asta: RATB a intrat in greva (a se citi soferii RATB) pentru ca zic ei, au aflat din presa ca se introduc traseele de noapte. Adica cum? Fac greva pentru ca pe ei nu i-a informat nimeni? Adica opresc circulatia in comun in Bucuresti la 39 de grade pentru ca pe ei nu i-a informat nimeni?

Pai  si atunci eu ce sa zic cand salariul meu a aparut pe bloguri? Sau cand am aflat de pe alte bloguri ce proiecte mai fac eu la munca si nu stiam.  E un alt mijloc de informare, trebuie sa aflam neaparat din interior?

Cert e ca vreau sa ma fac sofer pe RATB. Ce trebuie sa dau pentru asta? Carnetul de D? Pai cum nu la salariu de 2000 de euro, prime si alte nebunii, aer conditionat, cutie automata, autobuz cu GPS, cum sa nu vreau sa conduc asa ceva. Mai ales ca sa fac greva cand am eu chef. Ce? Ca e stresant sa conduci 6 ore in traficul asta? Mie-mi place. Doua ture cu masina si s-a terminat tura.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Cum sa faci greva la RATB

    1. Tu chiar crezi tot ce auzi?
      Eu sunt sofer de autobuz si as fi de-a dreptul fericit sa am salariul asta dar e in jur de 20 demil si asta daca tragi toata luna enorm. Insa acum nu te lasa sa lucrezi ca sa nu castigi mai mult de 18 mil. Asta e Adevarul si ma mir ca nimeni nu a sesizat , lumea crezand ca se castiga atat de mult . Ciudat!

  1. Nu fac greva pentru asta piticule. Tatal meu lucreaza la RATB si mi-a spus ca ei fac greva pentru ca au fost defintate traseele interne de noapte si sunt obligati cei care lucreaza tura II sa ia aceste trasee publice si care nu ii ajuta daca ei locuiesc in Voluntari sau Chitila.

    Traseele interne de noapte sunt autobuzele care ii duceau acasa noaptea pe angajatii RATB care lucrau in tura II si terminau la 23:30. Acum sunt obligati sa ia transportul public de noapte care nu ii duce decat in centru, nu si in cartiere.

    1. no biiiine si cetatenii ce vina au?!?! ca pana la urma greva o suportam noi nu cei de la conducerea RATB…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: