home to blog Cum sa faci bani din Youtube

Cum sa faci bani din Youtube

Youtube si-a extins astazi programul de parteneri prin care ii va plati pe cei care produc continut original, au canale de genul lui Ray William Jhonson si astfel atrag trafic pe platforma de video. Romania inca nu este inclusa acolo, dar daca ne dezvoltam si vom cere asta catre Youtube vom avea sansa sa intram si noi in program. Pana atunci putem sa ne mutam in Germania sa zicem.

Bine, noi mai trebuie si sa invatam sa nu mai stergem sau sa raportam clipuri pe youtube ca sa moara capra vecinului pana atunci.

18 thoughts on “Cum sa faci bani din Youtube

 1. Cu tot respectul, domnule, dar nu ai dreptate. Eu am Adsense activat pe Youtube de vreo cateva luni si sunt altii din .ro care au conturi si mai vechi.

  1. Am, dar nu asta e criteriul principal. Important e sa ai peste 100,000 de vizualizari iar contul sa fie in stare buna (fara incalcari prea multe ale drepturilor de autor).
   Mi s-a spus treaba asta de catre cineva care avea de mai demult contul activat pentru monetizare, deci daca am fost mintit, mint si eu la randu-mi, neintentionat insa.

   1. Am mai multe clipuri cu astfel de cerinte (o aiureala de clip are aproape 1 milion de vizualizari), si contul e in good state, dar degeaba. Oricum, in notificare spune ca “tara” nu e eligibila, nu contul meu. Nu inteleg cum au dat drumul la unele conturi.

  1. Salut! te rog sa mi dai si mie cateva indicatii sau sa ma ajuti sa fac primii pasi pt a incepe sa postez si sa castig ceva de pe urma asta….Iti multumesc mult!8

  2. Ce firme din Romania poate monetiza contul tau yutube , poti sa ne spui ?
   Macar una , ca cu Adsense m-am lamurit.

 2. Pai DA si eu vreau sa pun la monotize si nu reusesc intru la manager video si nu am obtiunea nici unde scrie setarile canalului nu am obtiunea: GENERAREA DE BANI acolo mie -mi spune doua subpuncte si anume:SETARI PRESTABILITE si PLANIFICARE IN VIDEO.Ma poate ajuta cineva cu o explicatie de ce? Multumesc mult!

 3. AdSense-pentru youtube parteneriat m-am lamurit
  Pai cam astea sunt problemele de care m-am batut cind am vrut sami fac un cont,, AdSense”:
  -Dacă doriţi să convertiţi în bani conţinut video de pe YouTube, vă rugăm să solicitaţi înscrierea direct prin intermediul YouTube. Aflaţi mai multe.
  -Dacă doriţi să generaţi venit pe baza conţinutului dvs. video de pe YouTube, înscrieţi-vă în Programul pentru parteneri YouTube; în cazul în care contul dvs. YouTube este deja eligibil pentru generarea de venit, urmaţi instrucţiunile afişate în interfaţa YouTube pentru a vă înscrie în programul AdSense.
  AM DAT PE : Programul pentru parteneri YouTube;
  unde mi-a aparut scris in engleza : The YouTube Partner Program provides creators with resources and opportunities to improve their skills, build larger audiences, and earn more money. Membership is free . Am continuat pe started dupa care mi-a aparut
  Convertire în bani si mesajul:-În prezent, această funcţie nu este disponibilă în ţara dvs. Aflaţi mai multe.
  În prezent, Programul de parteneriat YouTube este disponibil numai pentru creatori din Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, Canada, Chile, China, Columbia, Republica Cehă, Franța, Germania, Ungaria, India, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Kenya, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Peru, Filipine, Polonia, Rusia, Singapore, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Taiwan, Marea Britanie, și Statele Unite ale Americii.

  As a YouTube Partner you will join a global community that includes members ranging from musicians to filmmakers, comedians to athletes, and more. Getting started is quick and easy.

  Care sunt criteriile pentru parteneriat?
  Aceste instrucțiuni sunt optimizate pentru țara dumneavoastră. Pentru a vizualiza aceste instrucțiuni pentru o altă țară, vă rugăm să selectați-l din meniul:
  …………………………………………
  Nu mai suntem necesită aplicații pentru a deveni un partener în cele mai multe țări: în cazul în care contul dvs. este eligibil, puteți opta în direct din contul tau. Contul dvs. trebuie să fie în stare bună și nu ar trebui să au fost anterior dezactivat pentru monetizare. După ce vă înscrieți în canalul dvs. pentru monetizare, este posibil să activați videoclipuri eligibile pentru a câștiga bani din anunțurile relevante.

  Puteți deveni un partener YouTube prin garantarea faptului că

  programul a lansat în țara ta; *
  vă încărcați conținut original, de calitate și sunt transformați în bani cel puțin un videoclip;
  conținut video în conformitate cu Termenii și condițiile noastre de furnizare a serviciilor și a liniilor directoare comunitare și le-ați revizuit materialele noastre educaționale drepturile de autor.

  Este posibil să nu fi capabil de a valorifica videoclipurile care folosesc oricare din următoarele, fără permisiunea explicită a persoanei care a creat sau a produs întregul material:

  Muzica (inclusiv melodii preluate, versuri, și muzică de fundal)
  Grafice și imagini (inclusiv fotografii și opere de artă)
  Film sau TV vizuale
  Joc video sau imagini de software. Click aici pentru detalii.
  Spectacole live (inclusiv concerte, evenimente sportive, spectacole și)

  Pentru mai multe informații despre cerințele de drepturile de autor de conținut, vă rugăm să examinați resursele de aici.

  * Utilizatorii din unele țări ar putea avea nevoie în continuare să aplice printr-un formular de cerere.

  Interesat în a deveni un partener? Citiți cum să vă înscrieți aici.
  ………………………………………….. ……..
  A deveni un partener este ușor: în cazul în care contul dvs. este eligibil, puteți opta în direct din contul tau. Contul dvs. trebuie să fie în stare bună și nu trebuie să fi fost în prealabil dezactivate pentru monetizare.

  După ce vă înscrieți în canalul dvs. pentru monetizare, este posibil să activați videoclipuri eligibile pentru a câștiga bani din anunțurile relevante. În scopul de a fi plătit, va trebui să asociați un cont AdSense, dar dacă nu ești gata să faci asta doar încă, nu vă faceți griji! Vă vom reaminti când e un moment bun, astfel încât să vă puteți concentra pe crearea de conținut video de mare și construirea publicul dvs. YouTube.

  Pentru a verifica eligibilitatea pentru canalul dvs., accesați fila Monetizarea în setările contului dumneavoastră. În cazul în care contul dvs. nu este activată pentru monetizare, poate doriți să revizuiască criteriile programului aici.

  În scopul de a valorifica videoclipurile dvs., trebuie să îndeplinească aceste cerințe minime:

  Contul dvs. este eligibil, în stare bună, și nu a fost anterior dezactivat pentru monetizare.
  Conținutul dvs. este agent de publicitate-friendly.
  Tu ai creat conținut sau aveți permisiunea să-l folosească comercial.
  Sunteți în măsură să furnizeze documente care dovedesc dețineți drepturile comerciale la toate conținut audio și video.
  Conținutul în conformitate cu Termenii și condițiile YouTube orientări service și comunitare.

  Dacă videoclipurile dvs. sunt eligibile, urmați pașii de pe fila Monetizarea în setările contului dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre cum să începeți să transformați în bani videoclipurile dvs., vă rugăm să consultați acest ghid.

  Vă rugăm să rețineți: trebuie să aveți un videoclip activat pentru publicitate pentru a fi considerat un partener YouTube.

 4. Salut de curand am vrut si eu sa fac parteneriat cu youtubu dar mau pus pe ganduri cu termeni si conditiile lor , credeti ca e vro problema?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.