home Idiocracy, Telenovela Vecina Cum sa dai cu bolovanu in parbriz

Cum sa dai cu bolovanu in parbriz

In seara asta eram misto … la Misto si mancam o ciorba buna, asteptand friptura.

Eh … la un moment dat, cum eram langa geam, aud un buuf … si alarma unei masini.
Ma uit pe geam, masini parcate pe toata strada, una din ele un pic, cu doua roti pe trotuar. Ei bine, Clio asta despre care e vorba avea un ditamai bolovanul in parbriz.
Trecand peste momentele de uimire si panica, masina fiind parcata in fata restaurantului, am vazut doi oameni care au venit langa noi la geam, s-au uitat pe geam si au fugit afara. Am zis, e clar, cineva a aruncat de sus un bolovan pe o masina care nu era parcata corespunzator si urca pe parbriz. Au coborat un tip si o fata. Oameni de bine, imbracati frumos, curati, albi la piele. Intre timp langa ei a aparut o alta femeie care a luat piatra de pe parbriz si a aruncat-o in iarba. Parbrizul nu s-a spart, doar s-a crapat, insa s-a distrus stergatorul.
Dupa un minut a aparut un individ scandalagiu, tuciuriu, cu un copil dupa el, care facea galagie si gesticula. Pana la urma am inteles ca individul asta a dat cu bolovanul in parbrizul femeii, a facut cativa pasi si s-a intors inapoi sa se certe cu astia ca de ce au parcat masina cum au parcat-o.
Femeia s-a simtit, s-a urcat la volan si a plecat. Nu am apucat sa vad daca s-a mai intors, sau daca a parcat in alta parte.

Comportament de Bucuresti!

7 thoughts on “Cum sa dai cu bolovanu in parbriz

 1. daca e pt pietoni insa n`are nici un drept sa dea cu bolovanul. cel mult sa vina si sa faca scandal.
  daca parchezi pe trotuar ai obligatzia sa lasi un spatziu de trecere pt pietoni.
  daca ai mashina intzelegi toate situatziile in care locuri de parcare nu exista, ajungi sa te rogi sa`tzi potzi parca mashina si in picioare daca se poate.
  asta nu da dreptul nimanui sa`si faca singur dreptate. nici cel cu mashina nu are dreptul sa blocheze o strada intreaga dar nici pietonul sa`si faca legea dupa cum vrea mushchiul lui.
  parerea mea. :))
  in cazul de fatza linsham pietonul. sa`mi plateasca pagubele?! NU CRED. ai casco e bine n`ai…o iei in mana. si nu`tzi vine sa`l omori pe ala cand shtii ca trebuie sa umblii de nebun sa itzi inlocuieshti parbrizul si sa platesi si cateva milioane bune?!

 2. tigani care sunt “miliardari” acum ca au avut case la merginea bucurestiului si in zone daramate din bucuresti, acum sunt cei mai jmecheri, niste animale.

  oras de animale: soferi, pietoni, pasageri…

 3. Frate chestiile astea se intampla prea des. Am vazut scene mai violente. Bine ca nu a iesit si cu victime. Mosnegii de la mine de la bloc iti termina masina daca parchezi pe locul harburilor lor pe care le scot numai duminica cate 2 ore. Eu am patit-o. Niste comunisti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.