home to blog Cum renunti la o aplicatie de pe Facebook?

Cum renunti la o aplicatie de pe Facebook?

Si daca tot vorbim de Facebook, voi nu sunteti satuli de tot soiul de aplicatii pe care le-ati pornit pentru a face ceva sau nu stiti cum au ajuns la voi in lista si vreti sa le scoateti? Iar cand vreti sa faceti asta va loviti de simplul lucru ca aplicatia nu are nici un buton de remove.

In stanga jos, sub aplicatie, este numele aplicatiei acesteia, trebuie doar sa dati click pe el, iar astfel ajungeti pe pagina aplicatiei. Ajuns pe pagina aplicatiei, puteti sa dati remove app din stanga jos, asa cum vedeti aici.

O  data ce ati facut pasii astia sunteti siguri ca aplicatia nu va mai fi la voi in profil, iar daca vreti sa o si blocati, butonul de block de mai sus va ajuta sa faceti asta.

Am scris articolul asta doar pentru faptul ca sunt atat de multe aplicatii defecte pe facebook, incat ma deranjeaza. Iar dezvoltatorii lor le lasa asa, ca sunt destui clienti.  Va mai amintiti cum sa blocati calendarele pe facebook?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Cum renunti la o aplicatie de pe Facebook?

  1. Deja imi vine sa vomit cand aud facebook oricum lumea are grija sa isi faca reclama cu ajutorul sau.In curand si nu exagerez dar in maxim 2 ani facebook se va duce dracu asta daca nu se vor gandi cei de la google sa ii cumpere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: