home to blog Cum reactioneaza politia din Romania

Cum reactioneaza politia din Romania

Se fura un scooter, se filmeaza furtul scooterului se duce la politie, se depune plangere.
Politia spune “nu ii cunoastem dar o sa facem cercetari”.

Proprietarul avea o camera de supraveghere, drept urmare a filmat furtul. Se ofera si 10 milioane recompensa pentru orice indiciu. detalii

12 thoughts on “Cum reactioneaza politia din Romania

  1. Adevarul e ca pozele sunt la o rezolutie exceptionala, din care se distinge fiecare detaliu distinctiv al cocalarilor cu pricina.

    Pe de alta parte, doar unu e nevoie sa fie gasit. Pe de inca o parte, pentru ca mereu, exista foarte multe parti, vorbim totusi de politia romana aici.

  2. Dacă nu aveau şi eu tricouri cu numele şi CNP-ul pe spate… De unde să îi ştie poliţia? Că doar nu erau Andreea Marin şi Andreea Raicu. 😛

  3. Trebuie luat filmul și rulat pe echipamentul ultraperformant al unei Dacii Logan de 70000 euro. Apoi, Dacia va identifica hoții și îi va prinde singură, fără polițiști.

  4. florin, asa de curiozitate, te-ai uitat vreodata la un film cu militieni ? daca da, n-ai vazut nici o scena in care militanul aduce un clasor cu poze si i le da victimei sa le admire ? ipoteza emisa de tine e valabila doar in cazul in care acei indivizi se afla la prima infractiune, fapt care mi se pare foarte putin probabil dupa modul in care au actionat, deci exista sanse destul de mari sa se afle deja in evidenta politiei.

  5. @canadianu’ Eu eram ironic. Cred ca politia te poate gasi dupa un material video chiar daca nu erai deja in baza lor de date. Cu suporterii violenti se poate… Doar ca au ei sistemul lor nepatruns, prin care hotarasc daca un caz merita atentie sau nu. Ceea ce e si mai grav. Politia romana nu e neaparat incapabila ci nepasatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: