home to blog Cum rasplatesti vizitatorii unui site?

Cum rasplatesti vizitatorii unui site?

Va dati seama ca atunci cand ma lovesc intrebarile astea pe mine, ma lovesc atat de rau incat incepe sa ma doara capul? 🙂

Intrebarea zilei e asta, cum rasplatesti vizitatorii unui site? Ce sa le oferi pentru ca aia vin la tine pe site sa alfe, sa citeasca, sa vada chestii.

Drept urmare avem poll, iar mai jos comentarii 😉

[poll=6]

Puteti selecta maxim 2 optiuni.

9 thoughts on “Cum rasplatesti vizitatorii unui site?

  1. Eu cred ca doar simpla citire a comentariului e o rasplata echitabila. Daca eu am considerat ca meriti sa-mi petrec cateva secunde(minute) din viata citind ce scrii tu, considerand la randu-ti ca merit si eu cateva secunde din timpul tau e de-ajuns.
    E singura rasplata cu care ma multumesc, nu pe care o astept, pentru ca nu e corect sa faci ceva ce suna a liber arbitru si sa astepti rasplata.

  2. Subscriu la ce-a zis limpede, cea mai buna rasplata e sa citesti comentariile si eventual sa si raspunzi la cat mai multe (atunci cand necesita raspuns, desigur).

  3. Pai nu prea ai cum sa-i rasplatesti, decat online. Acest lucru o poti face doar prin blogul tau format pe gustul lor. Pe cei apropiati si cunoscuti ii multumesti si cu o bere, 🙂

  4. Eu am votat party şi atât, convins că sunt majoritar, ca să observ că cei mai mulţi vor “free beer”. Acuma nu pricep, “free beer” include “party” sau lumea vrea doar să ia berea şi să fugă-n pivniţele proprii cu ea? 🙂

  5. da, party ar trebui sa insemne, insa vizitatorii tai vin la tine doar ca e bautura gratis?

    Nu, nu m-am exprimat cum trebuie, de ce sa ai vizitatori doar ca le dai de baut gratis? Sau, se afla ca e de baut gratis si oricine va fi repede vizitator nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: