home to blog Cum protestam impotriva benzinei

Cum protestam impotriva benzinei

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu

tocmai am ramas fara combustibil. Ce fac? Ma duc si fac plinul sau nu? Am gasit deja un petrom pe Timisoara cu 4.93 lei pe litru.

In schimb companiile petroliere luate pe nepregatite parca de amploarea protestului incearca sa vina in fata cu diverse mesaje de marketing care mai de care mai nepregatite. OMV desi nu m-a contactat in ultimii 3 ani deloc pe mail, s-au trezit acum sa-mi aminteasca ca poate vreau vreun aranjor la pret redus de la Dunlop in masina (sincer de ce as vrea asa ceva?).  In schimb astia de la MOL sunt si mai tari. Imi trimit mail daca nu cumva vreau un card multibonus. Dar eu am deja cardul asta, iar daca vreau se pare ca trebuie sa-mi fac unul nou, nu sa pot sa-l pastrez pe asta sau sa-l bag in pagina aia de web.

Pe langa asta daca ma duc sa platesc cu cardul multibonus, asa cum am facut aseara cand n-am alimentat, tanti de la benzinarie se sperie de parca ar trebui sa dea ea banii de la ea nu de pe cardul meu.

Deci eu ce fac acum? Mai alimentez sau nu?

In schimb la Vaslui, zici ca oamenii se duceau la nunta sau inmormantare, nu protestau impotriva pretului carburantilor. De fapt e bun protestul asta, hai sa protestam, cum? Mergem incet, ardem benzina si claxonam.

14 thoughts on “Cum protestam impotriva benzinei

  1. hai ma nu fiti rai… mie imi pare rau ca m-am luat dupa voi si nu mi-am facut stoc de monede 😀 dar cred ca dau azi o tura prin oras si bag de cat pot de putin benzina si stau pana imbatranesc pe acolo. asa de hobby :)( ca la noapte plec in cluj

  2. toata campania asta e o prostie. daca e sa ne luam dupa mesajul trimis in lume de organizatori, important e sa nu alimentam in intervalul 17-19. De parca trei zile de boicot general ar conta.

  3. pitic , astia sunt niste idioti mah .. eu cel putin “protestez ” aproape zilnic , deoarece din lipsa banilor alimentez de 5-6 -10 lei.. astia de la cateva benzinarii s-au invatat cu mine ..nu o sa aiba nici un efect, ii doare pe aia in 14 ca alimenteaza aia de 4 lei si platesc cu monede. tot stress ul e pe angajatii de la statiile respective si nu pe patroni. ma bucur ca la craiova le a dat amenda si nu stiu pe unde le a inchis pompele.. niste cretini .. sa vedem cati vor fi cu ei in zilele astea 3 .. fiindca nevoie de benzina si motorina este .eu cel putin , protestez fara sa vreau , fiindca am masina nefunctionala.

  4. Astia cu lupta asta cu morile de vant sunt de-a dreptul comici!!! Daca va uitati la filmulet in secunda 0:39 erau sa si faca accident… Vai si amar, nici sa protestam ca lumea nu suntem capabili. Pana nu facem greve similare mineriadelor, ii va durea pe toti in fund de 10-20-30 de retarzi arzand benzina pentru care lupta… Mda.

  5. Ah, si inca ceva: masinile de la politia comunitara si jandarmeria erau in aceeasi coloana. Avand in vedere ca nu aveau girofarurile aprinse (si deci nu erau in misiune), sa inteleg ca protestau si ei? No shit!!! Armata e cu noi??? 😀

  6. Si-apoi au oprit toti sa faca plinul? E o lupta cu morile de vant, insa un protest e binevenit – insa protest prin boicotarea unei anumite companii sau in afara de benzina sa nu mai cumpere nimeni nimic de la benzinarii … culmea e ca orice varianta se reflecta tot in spatele consumatorilor.

  7. @ Catutzi: NU, avand in vedere ca natura meseriei mele ma obliga sa circul prin tara cu masina… Alternative? Nu prea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: