home to blog Cum promovezi produsul?

Cum promovezi produsul?

Vorbind despre asta, mi-am amintit ca zilele trecute prin Bucuresti, in plina canicula erau chinuite niste fete in halul asta.

Acum, oare cat isi iau fetele alea? 50 de lei pe zi pentru purtat o pancarta printre masini la fiecare stop, de fiecare data de cate ori se pune rosu, de fiecare data de cate ori aia ambaleaza motorul? Si cat de mult te chinui sa le promovezi alora produsul? Si le dadea angajatorul apa la fiecare jumatate de ora si asigurare medicala pentru ca lucreaza in conditii dificile de poluare?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Cum promovezi produsul?

  1. @Gheorghiță
    Să fim serioși, și o femeie de servici ia banii ăștia! pe puțin! Deci 1000 RON nu ar fi nu știu cât… și unde mai pun că ele reprezintă imaginea acelui ”produs”.. e foarte puțin!
    Păi tipele de la promoții la țigări iau în provincie pe puțin 1200 RON/5zile/6 ore… în Buc am înțeles că e mult mai mult.

    Anyway, metoda e eficientă. Măcăar nu e ca și pe capital.ro sau evz.ro.

  2. Tot tambalaul ala pentru un RCA ieftin? Adica iei 3 fete, le imbraci in dinamoviste, le dai niste plancarde pe post de umbrela antisolara… si succesul e garantat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: