home to blog Cum primeste trombon.ro shpaga in ziua mare

Cum primeste trombon.ro shpaga in ziua mare

Daca va intrebati cam cati bani se fac din online-ul romanesc, Ionut ne poate da cel mai bun raspuns. L-am prins zilele trecute la un suc si a fost de acord sa-mi povesteasca cum a ajuns de la un simplu vanzator de masini sa fie un mare mahar in online-ul romanesc.

Asa cum probabil vedeti din poza, ne-am vazut doar ca sa se laude ca si-a luat si un mic Porsche pentru ca se saturase de Mercedes, din cauza lipsei locurilor de parcare si a tiganilor care i-o zgariau la semafor. Cum si-a captatat masina?

Daca la inceput a fost dealer de masini, dupa ce a parasit industria si-a pastrat legaturi puternice cu fostii colegi, continuand din pozitia sa sa le inlesneasca contracte cu statul. Asa incat la ultimele inundatii ati putut vedea cum ministrii se plimbau in niste  Touareguri noi noute si imparteau din aceste masini bomboane copiilor nevoioasi. Ei bine acest Ionut a fost cel care a facut contractul cu aceste masini in schimbul unei sume modice si pentru ca acesta sa nu publice anumite materiale compromitatoare despre ministri. Asa si-a cumparat mercedesul din stanga.

In schimb dupa scandalul Tahiti (cand Romania  a trimis ajutoare in Tahiti in loc de Haiti), Ionut a fost inivtat in sedintele CSAT, unde a aflat cum se elaboreaza codul PIZDA, dar si ca va trebui  sa schimbe denumirea siteului ce-l patroneaza din times.ro in trombon.ro.

Guvernantii nu se potolesc, dupa cum el insusi recunoaste. Au incercat sa-l mai mituiasca in timp pentru a ascunde anumite dezvaluri, cum ar fi acelea ca au incercat sa-ii asasineze pe Iliescu sau pe Vadim. De aceea au aparut informatii false pe siteul trombon.ro, cum ar fi ca Vadim ar fi avut accident pe autostrada. Bineinteles informatii neadevarate si astfel s-a demascat complotul puterii impotriva tribunului.

Dupa cum Ionut recunoaste, ultima shpaga primita, deductibila de drepturi de autor este acest superb Porsche, pe care il va tine in parcare, avand permisul suspendat tot din cauza unor dezvaluiri pe siteul trombon.ro despre cum aplica politia rutiera amenzile in Bucuresti.

Si daca nu credeti sustin aceste afirmatii cu imagini filmate cu camera ascunsa acum doua seri.

Si pentru ca acestea nu sunt de ajuns, ni se spune cum putem eluda statul si cum putem sa nu completam declaratiile de venit – pentru drepturile de autor – fiind astfel nevoiti sa mai facem o facultate.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Cum primeste trombon.ro shpaga in ziua mare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: