home to blog Cum ne-am descurca fara publicitate?

Cum ne-am descurca fara publicitate?

Bogdana a pus intrebarea asta, Costy si-a dat cu parerea, ar trebui sa spun si eu cate ceva.

Nu, n-am rezista. Ar trebui sa gasim noi metode de a face asta. Iar asta dintr-un mod foarte simplu. Pana si animalele fac publicitate. Adica ne uitam la porumbei, isi curata penele si se infoaie atunci cand gasesc cate o femela pe care trebuie sa o insamanteze. Isi dezvolta astfel culorile ca sa fie mai atragatori si sa iasa in evidenta.

Asa si publicitatea, trebuie sa gaseasca tot timpul noi mijloace prin care sa pacaleasca clientii sa le cumpere produsul. Ca mijloacele astea pot fi tot timpul imbunatatie si reglementate, asta e altceva. Si daca tot am vorbit de reglementari, companiile de tigari n-au voie sa faca publicitate nici pe internet? Sau nu fac aici?

Si o poza stock care mie mi-a placut. Din ce film e?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Cum ne-am descurca fara publicitate?

  1. ce-am ras la faza cu animalele care-si fac publicitate cand se imperecheaza! :))) deci asa ii zice acum la o chestie care e scrisa in codul lor genetic si de care cel mai probabil ca nici nu sunt constiente?

    recunosc, poate asa se vede din exterior, dar de aici pana la a compara instinctul cu o activitate constienta, INVENTATA de oameni (deci care nu e in codul lor genetic, ca altfel am vedea chiar si maturatorii de strazi facandu-si publicitate, nu?) e cale lunga.

    1. publicitatea sa nu fie in codul genetic?
      deci noi nu ne tragem din maimute si porumbeii aia care au asta scrisa in codul lor genetic si n`am evoluat pastrand acest lucru? 🙂

  2. cand o sa vad porumbeii incercand sa vanda ceva pe bani (sau macar sa faca troc), atunci o sa cred ca ma trag din ei (desi cred ca si nenea Darwin ar zice ca e o exagerare). Eu incerc sa-ti explic ca animalele nu-si fac publicitate, ci pur si simplu se imperecheaza. Restul de blabla il stii…ca sa se asigure ca genele le sunt duse mai departe, isi gasesc tot felul de modalitati (unele mai ingenioase decat altele) astfel incat sa o faca pe femela sa-i aleaga. Mmh..daca mai gandesc mai bine, e un fel de branding personal, cam ce face prietenul vostru Swamp 😉 deci da, in masura in care el isi face publicitate, se poate spune si despre animale ca fac la fel :))

  3. Cred că ai încurcat comunicarea cu publicitatea. Dar nu-i nimic, omenirea şi-aşa e praf, nu cred că mai contează dacă înţelegem sau nu ceea ce se întîmplă în jurul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.