home to blog Cum mi-am pierdut 13 minute din viata

Cum mi-am pierdut 13 minute din viata

M-a mancat undeva sa ma uit la clipul asta. Si l-am vazut pana la capat, nu pentru ca mi-ar fi placut sau ceva, ci pentru ca tot speram sa fie o scanteie de ceva. Tot asteptam ca Vasluianu asta sa zica ceva sau sa faca ceva.

Bai, prostia asta a fost pe TV?

 

In schimb daca vreti sa vedeti un interviu cu Andi Vasluianu pe bune, atunci uitati-va aici, il descoperiti ca actor si altele nu ca mascarici.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Cum mi-am pierdut 13 minute din viata

  1. Da , in fiecare vineri seara de la 8 parca este ” Jurnal de Bordea ” pe Antena2 , depinde de cine este invitat , de ex editia cu Sisu a fost chiat tare !

  2. Regret, dupa 2 min. n-am mai putut. Era o conferinta prezentata de Allan Pease, in care spunea ca barbatii, spre deosebire de femei, vorbesc pentru a transmite fapte si date. REAAALLY? Sa-i trimitem porcaria asta tradusa?

  3. Chiar e foarte prost materialul. Ma uitam la Andi, pe care-l stiu destul de bine, ca era de multe ori stanjenit de situatie si de replicile idioate ale lui Bordea… Chiar nu m-a amuzat deloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.