home to blog Cum l-am trimis pe Julius la TV

Cum l-am trimis pe Julius la TV

Ieri m-a sunat o colega de la Realitatea TV, sa ma intrebe daca cunosc vreun blogger care sa vina in emisiunea Ultima Ora. Am trecut peste invidia de ce nu ma invita pe mine si ma uitam pe wall-ul de pe Facebook, asteptand sa imi vina vreo idee. Atunci l-am vazut pe Camionagiu si am facut legatura cu Julius, camionagiul nefiind in stare, zic eu, sa vorbeasca chestii politice de interes national. Asa incat l-am sunat pe Julius care a acceptat fara sa clipeasca.

Ce a facut Julius la TV, vedeti in inregistrarea emisiunii. Ce nu se vede acolo, insa, sunt cadrele surprinse de mine cu individul mai sus mentionat in plina actiune, in platou.

Acum astept fanii cotcodacilor sa isi laude seful, stapanul si maestrul blogosferei. Caci, daca nu stiti, Julius a fost deja implicat in diverse actiuni obscure. Dar vom vedea la urmatorul roblogfest.

5 thoughts on “Cum l-am trimis pe Julius la TV

  1. Serifu, eu sunt in stare sa vorbesc despre orice (numai lumea sa fie buna sa ma asculte). Pot face un subiect incendiar din mancarea tailandeza versus cea indiana:

    “Rusine sa le fie la obraz tailandezilor pentru aceste arome amestecate, in India nu vezi asa ceva, acolo e o explozie controlata a aromelor, chintesenta bucatariei avandu-si originea in mit si…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: