Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pana acum daca aveai niste bani intr-o banca si cont deschis acolo, totul era fain si frumos. Tu plateai cu cardul, comisionul la comerciant era zero, te simteai bine si te bucurai de aceste privilegii.

Asta pana azi, cand m-am trezit ca am primit niste bani in contul meu. Toate bune si frumoase. Yey! Bani! Sa bem.

Dar banca se crede mai smechera, ia ma, ce, tu ai bani? Ai primit bani? A fost vreunu fraier sa faca asta? Ia da-i incoa, asa incat tranteste un:

Patru lei pentru ca am primit eu niste bani in cont.

Sa zicem ca suma  nu e mare. Dar sper ca e un procent (nu stiu cum 4 lei sunt un procent si nu o suma fixa) din suma primita si ca nu ii ia din cont la fiecare primire de bani. Ca daca afla unul contul meu si vrea sa ma lase fara bani, imi face vreo 100 de tranzactii de cate un leu, tranzactii pentru care eu platesc de fiecare data 4 lei. Cum ar fi sa platesc bancii 4 lei pentru ca primesc un leu in cont.

Anyway. Nu am nici o informare in sistemul de mesaje de pe internet banking, asa ca nu stiu ce e cu retragerea asta de la banca. I-as suna sa le cer explicatii, dar e vineri dupa-amiaza, toata lumea a plecat acasa deja.

Si cand sa ma laud si eu ca mi-am luat de la ei un card mai smecher.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 Responses

   • Andrei M

    Cristi, asta e veche!:)) Si Banca Transilvania face la fel de ceva ani incoace, de aia mi-am inchis TOATE CARDURILE la ei si nici nu ii recomand mai departe.

 1. Ciprian

  La ora la care ai postat era cineva la banca, daca e banca serioasa… daca nu, muta-te la ing ca ei n-au comisioane din astea dubioase

  Reply
 2. Şerban

  Ăla de mai sus cu Banca Transilvania: aştept să văd o chitanţă ca să te cred.

  Dacă faci plata dintr-un cont de la banca X pentru banca Y, atunci e normal să îţi reţină bani. Şi nu ţi-i reţine banca Y, ci banca X.

  Reply
  • Andrei

   Pentru tine, Tona Necredinciosul: nu ma mai intereseaza problema, am emigrat din RO

   Reply
 3. Benny

  E adevarata treaba Cu Banca Transilvania dar e doar pe anumite carduri (Visa Electron), nu ai comision de retragere, nu ai comision de depunere, nu ai comision de administrare si alte comisioane, dar daca cineva i-ti trimite bani in cont (nu salariu de la angajator) banca te taxeaza. La fel esti taxat daca faci plati spre alte banci. Dar asa e produsul lor…

  Reply
 4. Daniel

  La Banca Transilvania treaba sta cam asa: daca trimiti bani prin Internet Banking catre un alt cont deschis tot la ei, se retine un comision atat de la cel care trimite, cat si de la cel care primeste. Sa nu se supere nici unul, nici altul! Exemplu: la 50 RON se platesc 2,5 RON x 2. Fain, nu? Domnia se plateste!
  In ceea ce priveste tranzactiile de la ghiseu, comisioanele sunt mai mici.

  Reply
 5. Vlad

  Ma indoiesc ca exista plati interbancare ne-comisionate intr-un fel sau altul.
  Stati linistiti, TOATE bancile iau intr-un fel sau altul banii pe care crezi ca nu ii dai.

  Reply
 6. klaus

  Nu stiu la BCR cum este dar la BRD nu-ti returneaza nimic. Mi-au fost virati niste bani(despagubire de la casco in urma unui accident) si m-au taxat-nu foarte mult dar m-au taxat. La fel de normal m-au taxat si cand am fost la un ghiseu al bancii sa-i scot(ca nu puteam sa stau sa scot de la bancomat cu limita aia de 3000 lei/zi sau cat dracu era)-de data asta m-au taxat ceva mai mult, undeva la 100 lei a fost minunatul comision.
  Acum cateva luni am primit banii inapoi in urma unui TV defect care nu putea fi reparat, bani virati din contul firmei de la cumaparasem in contul meu, nu la ghiseu si surpriza(sau nu) iarasi comision.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.