home to blog Cum ieși din casă cu declarația pe telefon. Cum se completează declarația pe mobil

Cum ieși din casă cu declarația pe telefon. Cum se completează declarația pe mobil

Toată lumea care trebuie să iasă din casă pe vremea asta, trebuie să completeze o declarație pe proprie răspundere. E fix ca aceea pe care o completai înainte, când te trimetea după pâine nu la bere cu băieții sau după pâine, nu la fotbal în spatele blocului. Acum nu se mai poate juca fotbal în spatele blocului că toată lumea și-a luat mașini. De asta e fotbalul online.

Revenind la declarație. Conform stirioficiale.ro declarația pe proprie răspundere ca să ieși din casă se găsește aici și aici adeverința de la angajator

Teoretic aceste declarații trebuie descărcate, completate pe calculator, scoase la imprimantă și ținute la purtător, drept urmare consumăm hârtie de câte ori vrem să ieșim din casă, pentru că nu verifică nimeni declarațiile astea.

Există și posibilitatea pentru a le completa pe mobil. Iar pentru asta, se descarcă declarațiile pe mobil, se instealează aplicația Adobe Fill& Sign, disponibilă în Google Play și App Store. Iar această aplicație reușește să economisească hârtie. Pentru că vă lasă să puneți acolo semnătura, obligatorie pe aceste declarații.

Eu am avut ceva probleme la scrierea datei, folosind această aplicație și formularul respectiv. Dar nu e nici o problemă, se poate completa data oriunde și apoi tragi de ea către căsuța respectivă.

Iar atât timp cât aveți semnătura pe PDF-ul din aplicație, îl puteți arăta oricărui organ care vă întreabă. Și pentru că sunt atât de puține date de completat, e suficient ca cineva din familie să facă aceste declarații și să le trimită pe telefonul altcuiva care trebuie să iasă afară, de exemplu.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Cum ieși din casă cu declarația pe telefon. Cum se completează declarația pe mobil

  1. Am testat si eu metoda acum doua zile, nu m’a intrebat nimeni de sanatate, nu stiu daca au ceva de comentat sau nu, teoretic, nu ar trebui, practic … depinde peste ce garcea dai. 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: