home to blog Cum functioneaza noile radare ale politiei

Cum functioneaza noile radare ale politiei

🙂
Primita pe mail. Multumim celui care a filmat.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Cum functioneaza noile radare ale politiei

 1. Asaaa..ce retinem noi de aici 🙂

  – cam 10 amenzi pe zi e norma obisnuita a echipajului. Dupa numarul asta se relaxeaza.

  – dimineata e rost de viteza, ca aparatele lor pornesc dupa o ora.

  – la primul ger puternic de iarna viitoare radarele noi de duc dracului.

  – politistul zice ca o ia pe “cea mai mare”, asa ca daca te ascunzi in spatele unuia care merge cu 1 – 2 km/h mai repede decat tine scapi clar

  🙂

 2. Pingback: Noile radare
 3. La 450 de radare , in medie revin cam 11/ judet, adica ar trebui sa geama soselele de ele. Eu umblu mult prin tara si abia vad cite unul de asta, cele mai multe sint de tip vechi. Deocamdata , pina se gaseste leac impotriva lor, de baza ramine “flashul” cu farurile ( nu va fie lene !!!) si ochiul ager pt ca, montate fiind pe MCV-uri albe, sint vizibile de la distanta. Mai nasol e noaptea….Si mai e ceva: cota lor de carburant este de un plin/luna asa ca dupa 15, in a doua jumatate a lunii se cam raresc patrulele. Dar astia de “preventie” nu au auzit? Ca ieri dupa-masa stateau in Balauseri cu radarul , toata lumea merge tzuztzu cu 50 la ora, iar 5 km mai incolo, unul cu un logan albastru care depasea intr-una, nebuneste ,a iesit intr-un viraj pe contra sens si s-a facut praf de un Opel . Era sa ia si doi tigani care vindeau ceapa pe marginea drumului 🙂 Si atunci ce mare brinza au facut aia cu radarul in ceea ce priveste siguranta traficului ?????

  1. “Deocamdata , pina se gaseste leac impotriva lor, de baza ramine “flashul”——————-Incearca cu incredere WHISTLER 1793SE.Are Total Band Protection si POP Mode Detection.Chiar ieri venind de la Calafat,in apropierea Craiovei i-am vazut pe “vanatori” de la vreo 2 km.A inceput jucaria sa urle si madam ma anunta de “belea”(are o voce de femeie).Si precizez ca radarul era de ala nou montat pe un MCV.Asa ca leac exista si nici nu costa mult,cca. 400 RON.

 4. deci politistii nu prea vor noul radar pentru ca nu mai pot smenui treburile. adica dai spaga, se anuleaza amenda si inteleg ca cu jucaria cea noua nu se mai poate. ce-i inregistrat e bun inregistrat 🙂

 5. NU MAI PLATESC AMENZI !

  Este cunoscut faptul ca vechile detectoare de radar nu mai fac fata noilor tehnologii cu care s-a dotat Politia Romana. De aceea, noi venim in intampinare conducatorilor auto cu o noua si ultraperformanta generatie de DETECTOARE RADAR model NOU pe care le gasiti pe http://www.romannia.com

  Din testele efectuate s-a constatat ca modelele Valentine One, Bytrex 2010 LR, Whistler 690 si Pro 78, precum si cele din seria Escort 9500i sunt cele mai bune si reactioneaza cel mai RAPID avand functia POP necesara detectarii inainte de a ajunge in raza de Fotografiere !
  Achizitionarea se poate face printr-un simplu telefon la 0722.410.597 si coletul vine in 24 ore acasa la DV indiferent de locul in care va aflati in Romania.

  Va rugam sa anuntati pe toti prietenii DV, pentru a-i ajuta sa nu mai primeasca AMENZI cand se deplaseaza cu masina proprie. Va multumesc si in numele lor si in numele meu.

  Cu stima,
  Eugen Ungureanu

  DACA VEI CONSIDERA CA ESTE UTIL TE ROG TRIMITE MAI DEPARTE !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: