home to blog Cum functioneaza legile in republica Oltenia

Cum functioneaza legile in republica Oltenia

Daca nu stiati, cam cum treceti asa de Slatina, pana pe la Portile de Fier, dar si pe acolo, sunteti in alta tara. Da, bine, teritorial tara se numeste tot romania (cu r mic), practic acolo se intampla cu totul alte chestii decat s-ar putea intampla intr-o tara normala. De exemplu? De exemplu, daca cineva omoara un om, se face comisie, vin specialistii, apare toata lumea care vine si spune ca omul ala nu a murit, ci traieste, dar de fapt el e mort.

Povestea e simpla. Un batran a fost batut in plina strada de un cineva, pentru ca acesta traversa pe trecerea de pietoni prea incet. Dupa care batranul a murit, dupa care … aici atentie va rog, medicii vin si spun ca batranul n-a murit ca a fost jucat in picioare, ci pur si simplu … asa.

Dupa care tanarul e retinut pentru ultraj. Nu pentru lovituri cauzatoare de moarte, nu pentru tentativa de omor, nu pentru omor, ci pentru ca probabil l-a injurat, asa cum se intampla atunci cand e vorba de ultraj.

Concluzia ar fi ca vreau sa stiu si eu scorurile medicilor si procurorilor alora, poate am nevoie sa stiu sa strang bani de pe acum. (Doamne fereste!)

Si acum shhht, liniste, n-avem voie sa spunem mai multe, aia acolo sunt smecheri si ne pot ameninta; mai rau pot sa vina sa ne bata, trebuie sa ne temem si sa ne fie frica. Si sa nu uitam sa vedem stirile din acea zona, ca sa intelegem despre ce e vorba.

15 thoughts on “Cum functioneaza legile in republica Oltenia

  1. Si batranul, vorba aceea, “l-o fi injurat, i-o fi vorbit urat doamnei…”
    Peste 5 mil gandesc asa si aplauda scene asemanatoare.

  2. Piticu te uiti prea mult la televizor si iti scapa exact lucrurile esentiale !Ce este important pentru tine este ca esti in trend ,dar mai tarziu vei intelege si tu [poate]ca te-ai grabit !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.