home to blog Cum fuge Guvernul de responsabilitati

Cum fuge Guvernul de responsabilitati

Cat de tare poate sa fie asta?
Maine si poimaine sunt asteptate proteste de amploare in Bucuresti. 11.000 de transportatori vor protesta maine si poimaine in fata Palatului Victoria si isi vor parca masinile pe soseaua Kiseleff. Ma astept sa fie un trafic infernal, iar pe durata protestelor Piata Victoriei sa fie inchisa circulatiei rutiere.

In fix acelasi timp Guvernul Romaniei ar fi trebuit sa aiba o sedinta normala. Cum, probabil, ar fi deranjati de claxoane scandari si galagie, Guvernul fuge la Iasi ca sa isi desfasoare acolo sedinta. Drept urmare protestatorii de maine vor ramane sa scandeze in Bucuresti in fata unei institutii goale, de unde nu ii va auzi nimeni, iar de joi si lucratorii de la metrou vor opri circulatia, pentru ca pot.

Am scris bine si am subliniat Guvernul fuge la Iasi. E perfect corect. Daca acum cateva zile primul ministru dorea sa vorbeasca cu protestatarii si nu s-a suparat cand si-a luat niste bulgari de zapada, de data asta s-a saturat deja de ei si pleaca ca sa nu ii auda, pentru ca probabil nu stie si nici nu are ce sa le raspunda.

Unde greseste guvernul? Nicaieri, ei sunt smecheri si cred ca astfel scapa de responsabilitati. Chiar daca nu vor recunoaste public niciodata, asta fac, fug de responsabilitati. Chiar daca sedinta de guvern era anuntata  dinainte, protestatarii au primit abia zilele trecute aprobarea de a protesta in Bucuresti, exact atunci cand e guvernul plecat.

Pentru ca acest guvern se crede smecher si totusi e iresponsabil sa ne uitam in anii trecuti, atat Nastase cat si Tariceanu ieseau in fiecare zi la televizor cu o declaratie, in care spuneau sau nu ceva, dar aveau cate o stire in fiecare zi. In schimb guvernul asta nu vrea sa apara la televizor pentru ca ei cred ca televiziunile sunt rau intentionate. WTF?!

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Cum fuge Guvernul de responsabilitati

 1. Sedinta de guvern e programata la Iasi de vreo 2 luni de zile. O sa fie o sedinta de guvern comuna cu cea a parlamentului din Republica Moldova.

  N-aveai ce scrie azi?

 2. Daca e programata de 2 luni si e corecta informatia asta inseamna ca piticu nu a stiut si nu trebuie acuzat pentru asta….
  Dar eu stau si ma intreb…. la Iasi nu se pot face proteste? Si daca se stia de 2 luni de aceasta sedinta a guvernului la Iasi de ce protestatarii nu au cerut permis de protest la Iasi? Pentru ca sunt la fel de incapabili ca guvernul si pentru ca sunt manuiti de niste lideri incapabili?!
  Personal nu vad cu ochi buni niciun protest in tara asta… toti vor marea cu sarea dar nu isi pun problema…. de unde sa le dea guvernul ce cer ei in perioada de criza financiara. Orice guvern ar fi ar avea aceeasi soarta. Credeti voi ca daca ar veni guvernul din Franta, Germania, Anglia, SUA in Romania ar pune tara asta pe picioare in conditiile de fata? Sunt convins ca nu…

 3. Azi a fost in ORADEA,la CENTRUL NATO.Un mare r_hat cu o cireasa in virf.Din toate unitatile militare care erau acolo s-a ales praful.SORBONICA a pus mina pe toate terenurile si cladirile aferente.
  A plantat si un copac,sint curios daca se va ,prinde.Daca da,promit sa-l tai sau sa i-l livrez intr-un ghiveci la COTROCENI.

 4. România este ca un cîine hămesit,nemîncat de luni de zile,care cum i se aruncă un oscior(a se citi promisiune)nu mai latră,vezi transportatorii,metroriști,învățătorii,și exemplele pot continua.De prea multă sărăcie,nu mai avem curajul să ducem pînă la capăt un protest.Nu mai e ca-n 1989,și guvernanții au grijă să nu se ajungă în situația ca cea din 1989

 5. Noutati:DUPA base VINE SI blaga,CU LITERE MICI INTENTIONAT-MACAR CA FIZIC ESTE MARE,VINERI.
  Taie un mot,noul sediu reformat al politiei judetene si un proiect tare ca prosopu’ de la isu bihor.
  RAHAT CU APA RECE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.