home to blog Cum faci un oras de beton

Cum faci un oras de beton

Adica iei copacii si spatiul verde, le razi si le acoperi cu beton si niste mici dale ca sa lauzi marile realizari ale conducerii. Se intampla la Pitesti. 3 poze si o scurta discutie primita pe mail.

pitesti

pitesti

pitescti

Astazi am avut o discutie cu d-l. primar T Pendiuc, referitor la pavelele din centrul orasului care au mutilat, fata orasului nostru, recunoscut in toata tara drept oras al lalelelor.

Discutia a avut loc chiar in fata primariei si cu aceasta ocazie i-am reprosat in primul rand ca nu s-a respectat proiectul afisat pe o pancarta chiar in fata primariei (vedeti fotografiile) si in al doilea rand i-am semnalat ca desenul si culorile acestor pavele vor afecta pur si simplu sanatatea mentala a cetatenilor.
I-am propus sistarea lucrarilor si a refuzat.
A acceptat sa organizeze o audiere publica cu toti cei nemultumiti de cum arata acum centrul Pitestiului.
In final, i-am prezentat intentia mea de a solicita expertiza unei comisii formata din specialisti in urbanism si din psihologi care sa-si spuna parerea despre noua fata a centrului nostru.
Este, de asemenea, de acord sa se organizeze un sondaj de opinie referitor la aceasta problema.

Ma adresez dvs., care sunteti la fel de nemultumiti ca si mine de modul in care a fost uratit centrul orasului nostru, sa ma insotiti la aceasta audiere publica.

Olga Herisanu

14 thoughts on “Cum faci un oras de beton

  1. cel putin alte culori, iar o dezbatere publica sau/si un sondaj de opinie, o expozitie inainte de incepere cu mai multe proiecte iar oamenii sa poata vedea si vota, ar fi fost mia mult decat bine-venite! ce naiba, intai Piata Rosie si acuma Raul Galben de pavele?! urmeaza Marele Zid sau ce?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.