home to blog Cum faci succes in vlogging

Cum faci succes in vlogging

Va spuneam eu acum cateva luni despre faptul ca lumea a inceput sa urce materiale video pe Facebook si ca de fapt toata miscarea de video se strange in jurul siteului unde sunt urcate materialele.
De fapt e cam acelasi lucru ca si la poze. Stiti cu totii ca acum avem servicii de poze, Facebook, Twitter, Google Plus, Skype bla bla. Toata lumea vrea pozele la ei pe servere. Acum toata lumea vrea videoul la ei pe servere.
Deja se poate urca video si pe Twitter. Iar daca va plictisiti, se poate.

Timp sa aveti si nervi pentru montaj.

Asa incat, iata ce trebuie sa faci ca sa iti iasa un video bun pe internet. Si pe langa detaliile tehnice prin care filmezi un video, iti trebuie si timp. Crezi ca un video se genereaza in 3 minute? Faci textul inainte, il inveti, il citesti, te gandesti la prompter. Iti ia timp montajul, scoaterea ăăă-urilor, eventuale balbe. Oho. E fun.

Si n-am pus sigla de la emisiune ca teoretic nu era parte a emisiunii, era doar un video pe Facebook. Acum vad ca trebuie sa ramana si pe blog. Ca de fapt sensul e asta. Nu un raspuns pentru Florin.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Cum faci succes in vlogging

  1. sa vezi distracție sa faci un review pe video :). Cititorii apreciază ca e mai usor de urmărit decat de citit, dar al dracu de multă munca. Unele însă chiar merita pt ca atrag oameni noi pe blog. E cu ups and downs 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: