home to blog Cum faci o femeie fericita?

Cum faci o femeie fericita?

Speli vasele, dai cu aspiratorul, stergi praful, speli baia, dai cu mopul pe gresie, e de ajuns?

Ce mai trebuie ca sa faci o femeie fericita? E de ajuns sa faci astea? Sau, o floare face o femeie fericita? O plimbare? O excursie la munte?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

31 thoughts on “Cum faci o femeie fericita?

  1. O femeie adevarata va fi fericita doar atunci cind tu o vei face in fiecare zi sa zimbeasca, ii vei arata ca tii la dinsa, esti interesat de tot ce face dar oferai cit mai multa libertate, no lasa niciodata sa se plictiseasca, aratai tot timpul ceva nou caci astai place si nu fi gelos pe ea tot timpul ca de obicei cum ne place noua barbatilor.
    Nu e corect ce fac unii barbati cind spun ca femeia trebuie sa fie la bucatarie si sa creasca copiii iar tu stai si privesti fotbal NU! tu trebuie sa fii cela care tot timpul incearca sa o ajute cu ceva macar ca nu poti, nu te supara daca face vreo gluma pe seama ta e normal si consider ca e mai frumos cind o vezi mereu vesela si plina de viata! Mai am multe de spus dar asta e principalul simplu necesar…

  2. A si inca ceva nu tot timpul sexul e ceea ce vor ele nu o forta i-auo incet daca o simti cai tremura picioarele si se topeste in palmele tale atunci trebuie sa actionezi si nu ca un animal care se conduce dupa instinctele fiziologice.

  3. fa-o sa zambeaska tot timpu si fi alaturi atunci cand are nevoie de tn,lucrurile marunte conteaza :d oferai libertate da nici prea multa ca se invata=)) depinde de la pers la pers la mine unu a mers:D succes celor care nu le fac fericite.vam pwpat

  4. parerea mea ?….tre sa aibe lbertate si alte bla bla :-@ sa o faci sa se simta iubita?sa nu fii gelos ?…cacat …absolut zero…daca vrei sa ai o femeie langa tine tre sa ii spui de la inceput…astea sunt conditziile…iti convine …bine …nu iti convine…drumu bun si nu ne mai pierdem timpu…nu sa stai sa ii spui ce e bine si ce nuh ? sa nu fii gelos ? poi ea in momentele de libertate alea ei se duce si se intalneste cu altu ? atunci ce faci ? si dupa iti zice iarta.ma te rog nu stiu la ce ma gandeam atunci …eram proasta si nu mi.am dat seama….si tu ca prostu pui botu ce sa faci….ca aja suntem noi barbatii chiar daca nu aratam ca tinem la o persoana …ne intereseaza…si voi femeile ? javre..pt ca imediat iarta.ma si te iubesc si alte cacaturi care iti fac inima cat un pepene …pana da iar cu batzu in balta =))

  5. sall la toti…o femeie ( dica noi toti oameni dupå acest pamånt) fericita trebuie sa-l aiba si pe D-zeu in inima ei….si apoi toate merge bine… dak nu esti geloasa sau gelos toate merg si mai bine….si prin rugaciune impreuna este ff buna in viata asta de familie:) si apoi se fac toate impreuna si o faci femeia \fericita…mai multe de vb sunt dar nu am timp de scris prea multe…:)D-ul k voi toti

  6. Cum o faci fericita???voi unde traitzi oameni buni???suntem in 2010……da-i bani si e fericita cand se imbraca cu burberry……cand are sub fund un BMW x6….poate sa isi cumpere si o floare:)))). E greu baietzi……in primul rand tre sa fie ea hotarata daca vrea sa fie fericita si dupa aia sa ne zbatem si noi barbatii;).Oricum ……si noi barbatii ar trebui sa fim mai atentzi cu ele …..fara el ce ne-am face??????

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: