home to blog Cum faci bani din parcari in Bucuresti

Cum faci bani din parcari in Bucuresti

In Bucuresti sunt doar 550.000 de locuri de parcare. Asta la aproximativ doua milioane de masini. Suna bine si corect, dar exista alternative? Un transport in comun necivilizat, taxiuri jegoase cu tabla care sta sa pice de pe ele (bine ca au facut astia de la Dacia motoare bune la Logan, ca nu vreau sa va reamintesc de celebrele Tico) sau multa mizerie pe trotuare si un praf inecacios. Si cum nu exista alternative, toata lumea foloseste masinile poluand un oras care nu are nici un copac, dar nici o centura verde care sa-l protejeze cumva si sa curete aerul.

Si in mizeria asta s-au dezvoltat ei, baietii de la parcari care fac in fiecare zi cati bani produce primaria intr-o luna de zile. E bine nu?


 
Un reportaj de Catalin Doscas

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Cum faci bani din parcari in Bucuresti

  1. Ce mama naibii? Apas play sa vad mafia parcarilor si tu-mi servesti OBI! Astept doua minute si nimic. Nu sunt retardat, dar NU DORESC sa apas x ca sa inchid reclama, pentru ca nu asta am vrut sa vad. Daca nu stii cum se procedeaza, intra pe cnn.com, filmele pornesc automat dupa reclame.

  2. In Galati am patit-o urat in Centru, pentru ca nu le-am dat bani (in Galati nu prea exista o mafie din punctul asta de vedere). Au vrut sa imi sparga masina si mi-au taiat bara din spate. Slava Domnului ca nu am dat de ei in Bucuresti cand am venit cu masina. E usor sa-i recunosti, unii prefera sa dea bani ca sa stie ca nu-si gasesc masinile zgariate sau mai rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: