home to blog Cum dai telefon gratis de pe net?

Cum dai telefon gratis de pe net?

Pai, trebuie ca interlocutorul tau sa aiba zapp.
Instalezi aplicatia ce ti-o da zapp. Faci ce iti cere pe acolo si dai telefon.

Partea extraordinara e ca aloca numar de telefon contului tau. Respectiv calculatorului ce suna, deci poti sa fii si sunat inapoi.
Arata cam asa un incoming call:

Si sa nu uitam ca avem parte si de missed calls, mai ales mesagerie vocala, in cazul in care nu raspunzi la calculator.

Adica, telefon gratuit de pe net, de la Zapp. Pe langa faptul ca astia nu-s normali. Da, merge si din Romania sa suni, insa … ce dracu vor face celelalte retele de telefonie? O sa piarda imens.

Bineinteles, atat timp cat e gratuit, iar un individ are cont pe calculator, il poti suna de pe mobil pe calculatorul lui, oriunde in lume. Asta in conditiile in care nu vorbiti deja pe voice de pe net, iar zapp are oferte de telefonie cu gratuit in retea.

31 thoughts on “Cum dai telefon gratis de pe net?

 1. e trial o luna dupa aia aia cu telefoane ca sa poata primi apel de pe net trebuie sa activeze cu 5 $ deci agitatie degeaba telefonie sip e deceva vreme , nu cred ca zapul merita atata reclama..nu au inventat roata si nici nu o invart pe gratis

 2. m-am jucat cu app aia toata noaptea.
  poti suna de pe ea pe telefon.

  nu poti suna PC to PC, iar de pe telefon catre PC nu poti suna decat daca iti iei upgrade-ul de $5, desi mai logic ar fi sa iti ia din alea 1000 de min, ca si asa imi raman vre-o 400 in fiecare luna.

 3. Poate cineva sa imi dea un apel la 0780874249 sa vad daca merge ca nu puteam sa setez dar cred ca i-am dat de cap.

 4. si eu am avut VoipBuster pt Vodafone; am sunat si trimis sms-uri in draci o perioada buna de timp pana intro zi cand n-a mai functionat:(

 5. @ct27stf: asa cum spune Mikutzu, poti suna f bine PC2PC cu X-lite dc ai IPul celuilalt, dar nu asta e scopul, ci sa folosesti un Asterisk (n00bs: exista si o var Windoze, dar n-am testat-o) si sa dai VoIP la toata.. firma, facultatea sau ce ai prin ograda.mai mult, acum exista si o interfata web produsa special pt Asterisk. asta ca sa nu mai fiti nevoiti sa vim sip.conf si extensions.conf. mai mult, domnu’ Spencer, aka Asterisk Wizard, a scos si niste placi speciale cu care, o data config k lumea, poti suna de pe net pe liniile fixe sau invers, poti lega la ele telefoane clasice. eu am TDM400 cu 2FXS+2FXO. it’s free (except placile) si se aude OK cand alegi bine codecul. nu inteleg ce vrea Zapp, sa transf un terminal mobil in telefon IP?! sa elimine telefonia fixa?
  @meeku: nici Asterisk+OpenSER nu cred ca e sufcient, CallManager e cel mai probabil. parerea mea.

  1. E-nigma poti sa ma ajuti si pe mine sa configurez un tdm400? Nu reusesc sa fac caller id-u sa mearga nici cum …. nu stiu cum se fac setarile pt romania. id yahoo mess: gabosdenes
   merci,
   Deni

 6. E chiar foarte tare acest serviciu de a suna gratis pe Zapp.

  Ar fi super daca s-ar putea ca atunci cand cineva te suna pe numarul pus la dispozitie de serviciul Zapp Global Free sa se poata redirecta apelurile catre telefonul mobil, in caz ca nu esti la calculator.

 7. Well, se pare ca incepe sa prinda telefonia VoIP. Am vazut ca serverul SIP folosit de Zapp e OpenSER, o solutie open source dezvoltata in principiu de romani.

  Si eu am vrut sa testez calitatea serviciului si m-am lovit de aceeasi problema … nici un prieten care are Zapp :D. Apoi, am vazut si ca dupa o luna de trial, extraoptiunea respectiva nu mai e moka. PC to PC nu merge, pentru ca probabil nu au nici un interes sa le incarci serverul lor … nu ca nu ar exista alternative la indemana pentru aceasta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.