home to blog Cum civilizam Bucurestiul?

Cum civilizam Bucurestiul?

Va las sa va ganditi ce idei aveti voi de civilizare a Bucurestiului. Recunosc, si eu arunc tigarea pe jos pentru ca in statia de autobuz nu am un cos de gunoi amenajat pentru mucuri de tigara aprinse.

Ce trebuie sa le facem alora care la 5 zile dupa ce a nins n-au scos lopetile sa dea zapada la o parte? Nu primariilor, locatarilor. Trebuie sa vina cineva cu portavocea sa incepe sa strige? Trebuie sa vina cineva sa ii indemne ca pe oi?

Update: la 10 minute dupa articolul asta, am vazut pe geam unul care dadea zapada, de la masina lui 2 metri mai in strada 🙂

zapada

21 thoughts on “Cum civilizam Bucurestiul?

  1. Cosmin, sometimes less is more. Deci presupun ca subiectii postului tau s-ar simti vizati serios daca, poate, le-ai “zice-o” mai cu zambetul pe buze dar atat de elegant incat s-o simta la ficatzi…

  2. Am si eu cocofixu’ meu: pe strada mea e plin de kktoi de caini, caini care vin cu stapanii lor la plimbare si noi – eu , care, nu trece o saptamana sa nu calc in noroc macar o data. Propun camere de filmat si amenzi educative. Altfel nu vad cum s-ar putea curatza trotuarul meu.

  3. Nu putem civiliza Bucurestiul atita timp cit noi nu putem niste reguli elementare de bun simt. A disparut , din pacate cea mai mica urma de spirit cvic. Trist.

  4. Pingback: Faking Life
  5. Bai taranilor, nu intelegeti ca nu voi civilizati Bucurestiul! Ce ipocriti! Cum sa civilizeze Bucurestiul taranii. E absurd. Bucurestiul e in halul in care este din cauza voastra, bai!

  6. hehehe problema e mai grava si mai dura… videanu, primarul bordura, a declarat ca se va curata zapada de pe strazi la vara… si nici un roman nu a iesit sa protesteze sau sa-l caute cu ciomagu’. romanii au ajuns sa le fie bine si nu ii mai intereseaza ca cei care traiesc de pe urma oamenilor pot sa trateze pe platitorii de impozite cu dispret.

    un articol foarte misto pe tema asta este pe Jurnalul Romanesc: http://www.jurnalulromanesc.ro/?module=displaystory&story_id=1215&format=html

    enjoy:) si hai in germania mai repede:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.