home to blog Cum ati votat?

Cum ati votat?

Ma uitam adineauri pe net si am vazut ca unii n-au vrut sa voteze. Drept urmare au pus stampila pe langa, ca votul lor sa fie nul.

E trist. Putem sa multumim clasei politice?
Nu de alta, dar nici numele de Francisc nu mai confera incredere, astfel incat alegatorul de mai sus nu a vrut sa-l aleaga. De fapt acolo nu cred ca numele era problema, ci asocierea cu partidul politic.

 

Altii au votat asemanator:

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Cum ati votat?

  1. Eu unul am fost la vot, pentru ca doar asa consider ca`mi castig dreptul de a critica clasa politica. Eu unul am votat cu ecologistii, desi sunt membru PNL (PNL nu PNL-PC). Poate ar fi timpul ca alte partide decat cele “traditionale” sa fie promovate si astfel figurile “celebre” din politica romaneasca sa fie trecute in rezerva definitiva.
    E doar opinia mea

  2. Eu am votat! Am votat cu toti de pe buletine! Si le-am mai lasat si niste mesaje: de morti, familii, femei, puli si alte alea…nici unul nu merita votul meu, si nici nu am vrut sa il las altuia! Nu stiu daca e bine, dar asa am simtit ca trebuie sa fac! Vedea-i-as morti pe toti!

  3. Asta a fost al 3-lea referendum pe anu’ asta, nu? Eu am votat doar o singura data anu asta… si atunci nu m-au bagat in seama. Atunci macar stiam CE votez.

    @Nepoate, oamenii astia lucreaza pentru tine indiferent daca votezi sau nu, atata timp cat ai buletin de Romania si platesti taxe si accize ai tot dreptul sa-i critici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.