home Idiocracy Cum arata un TROL

Cum arata un TROL

Cineva remarcase mai devreme ca am fost atacat de Troli.

Daca nu stiti ce e ala un trol, va recomand sa va jucati niste jocuri de strategie ca Warcraft,  Dungeon Keeper si / sau altele.
De asemenea parca Trolii apar si prin niscaiva filme insa nu-mi amintesc la ora asta. Daca tot nu v-ati facut o idee, un Troll, e un din asta mic de misca, misuna, face galagie, e neascultator si face scandal de cele mai multe ori. E chiar inofensiv.

Unul din ei, l-am prins azi, arata asa:
Singura  problema ar fi ca are exact varsta din poza. Asta nu e nimic, dar, uite cum vom avea mai multi troli, pentru ca un alt atuu al lor e ca se inmultesc mult mai repede decat putem noi sa ii controlam sau sa ii educam. De fapt nu e problema mea. Au parinti, sau nu. Nici nu conteaza. Problema vine de mai sus, din societate, pentru ca ii accepta.

Si totusi cine naiba il lasa pe asta pe net ca sa vina sa injure si sa nu stea sa invete? Nici nu ma gandesc cate filme porno are la activ (vazute) si nici macar nu-mi inchipui sa stie ceva despre sexualitate & more.

11 thoughts on “Cum arata un TROL

  1. Patetici… toti sunt asa, copii fara viitor care stau si strica jocurile pe servere importante, orice fel de servere, si iti strica placerea de a juca ca tot omul…

  2. tin sa te anunt ca in warcraft trolii sunt cam cea mai inalta rasa 😛

    on another note.. cum ai dat de poza lui? O_o

  3. Astia-s plini de profile pe ingeri.ro, simpatie.ro si ( astia mai efeminati ) ceamaisexifata.ro. Trebe’ doar sa le iei mailul si gasesti 10-15 poze lejer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: