home to blog Cum arata televizorul 3D fara ochelari

Cum arata televizorul 3D fara ochelari

Pentru ca la lansare ma grabeam sa va arat si sa va prezint televizorul 3D fara ochelari, n-am putut atunci (din cauza lipsei de wireless) sa va arat cum functioneaza. Tehnic tehnologia folosita e asta:

Toata experienta 3D se muta din ochelari in televizor, de asta e vazuta cu ochiul liber.
In schimb la o privire mai atenta, televizorul asta are una din cele mai clare imagini si in format 2D. Imagini pe care le vedeti in poze …

Iar imaginile 3D in filmuletul asta facut in sala de prezentare(vedeti mai sus ce cozi uriase erau la televizoarele astea a doua zi).

 

Televizorul Toshiba 55ZL2 (nu are nume comercial deocamdata) este asteptat in Germania in decembrie, dar si in Romania cam in aceeasi perioada. Pretul lui inca nu este stabilit, inca sunt sondaje interne, dar va fi definit in functie de fiecare piata in parte. Mai mult ca sigur vor veni cu oferte de pret competitive.

De altfel, abia acum a inceput lupta 3D. Asta e prima generatie de televizoare 3D fara ochelari, vor urma si alti producatori, vor urma din ce in ce mai multe produse 3D, iar competitiile sportive de la anul vor fi mai mult decat suficiente pentru a fi filmate si prezentate in 3D. Sa speram ca vom vedea asta si in Romania.

 

One thought on “Cum arata televizorul 3D fara ochelari

 1. Actuala TV3D va fi “ajutata” sau inlocuita de TV3D existenta inca din Anul 1995,creata de mine.
  Functioneaza fara dispozitive intermediare(tip ochelari), pe relativ ori ce tip de display de buna calitate, imaginea este socanta (pozitiv), iar costurile sunt relativ f. scazute.
  Nu am reusit sa impun inventia(inventiile), in primul rind din cauza neincrederii si obisnuitelor pareri negativiste ale conationalilor si specialistilor- Nu au reusit ei francezii, japonezii sau americanii, si te lauzi d-ta cu asta, – sau – Pleaca domnule in strainatate si arat-o acolo- acesta fiind un oficial).
  Am dat alte doua inventii “la schimb” pentru a fi ajutat in tara(pe baza uneia dintre ele , “cineva” a ajuns director la un mare institut”via Anglia”, insa si acolo a cam facut prapad, asa ca a fost dat afara,- insa nu am primit decat promisiuni si incercari de a fi “fentat” si cu acestea doua(TV3D pentru o singura persoana si TV3D pentru mai multe-respectiv cite pot vedea ecranul.
  Revin cu aceste informatii, deoarece a cam venit momentul de cotitura in aceasta privinta, mai ales prin prizma relativei stopari a progresului TV3D actuale si a problemelor vizuale inerente unui proces artificial.
  Cu stima
  Izvoras Sorin Scurtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: