home to blog Cum ar trebui sa fie Romania lucrului bine facut

Cum ar trebui sa fie Romania lucrului bine facut

Uitandu-ma aseara la telvizor, fara sa ii acord prea multa atentie, am ramas socat cand am vazut aceasta imagine.

prelipceanu si hurezeanu

In imagine, Cosmin Prelipceanu si Emil Hurezeanu de la Digi 24 erau interzisi. Se uitau relativ socati, interesati, fara replica in fata lui Klaus Iohannis invitat in emisiune.

Am dat imediat volumul mai sus. Si am stat sa ascult. E crudul adevar. Nu nu, asta nu e un populism sau un articol electoral sau cine stie ce cacaturi va ganditi voi. Nu, uite-te la emisiunea asta. Ia-ti o ora si urmareste emisiunea asta. Eu nu vad aici vina pe ala de dinainte, eu nu vad aici scuze, eu nu vad aici ca altii sunt de vina si ca el nu.

Eu vad aici solutii. Eu am tot zis de-a lungul timpului ca nu exista suficiente probleme cate solutii exista.  Zi-mi ce vezi diferit. Eu incerc sa inteleg de ce nu sunt oamenii de acord cu tipul asta de gandire. Mie tipul asta de gandire mi se pare normal. Mie tipul asta de gandire mi se pare logic si eu asa fac. Asa gandesc, asa actionez.

Si eu am pierdut pentru faptul ca nu am dat vina pe altii, ca nu m-am dat cu curul de pamant si n-am inceput sa plang. Ca n-am zis ca nu stiu cine ala nu si-a facut treaba si asa mai departe. Pentru ca am gandit corect si am actionat. Pentru ca am gasit solutii pentru orice fel de probleme am avut. Pentru ca asa fac eu lucrul bine.

 

 

Spune-mi de ce nu esti de acord cu ce ai vazut mai sus. Sunt curios de ce voi nu ganditi ca mine.

Am inteles ca lumea n-ar vrea sa asculte. Pentru ca probabil e lung. Cifrele de trafic de la Digi zic altceva insa. Si totusi.
Rezumatul in 3 minute.

Si incheierea.

10 thoughts on “Cum ar trebui sa fie Romania lucrului bine facut

  1. pai nu e bine ma, tu esti de la Sibiu, tu esti influentat. Tie ti-a facut Iohannis orasul, uite ce e la sibiu acolo. E autostrada, e centru, sunt spectacole, sunt fabrici si uzine, se lucreaza, nu este somaj si asa mai departe.

   Vezi, esti influentat.

   1. Pai tocmai, sunt influentat de bine :))
    Daca 70% dintre sibieni l-au votat in primul tur asta ar trebui sa fie un semn pentru toti… inseamna ca e ceva ce merita

   2. Cristi Dorombach, tocmai asta e si ideea, nu vrei sa se extinda succesul din Sibiu in toata Romania?

 1. Cristi, e simplu, oamenii cred altceva pentru că nici nu fac efortul să-l asculte. Şi pentru că sunt foarte ocupaţi să privească la Antena 3. Mă uit şi eu din când în când (la A3). Sunt incredibile metodele lor de spălat lumea pe creier.

 2. Am urmărit toată emisiunea şi m-am bucurat să-l văd pe Iohannis relaxat, activ şi categoric. Eu îmi pun speranţele în el că-i sibian de al meu.
  Aş vrea totuşi să văd o dezbatere între el şi Ponta. Dacă face Ponta un pustiu de bine şi acceptă o dezbatere pe un teren neutru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.