home to blog Cum aduci berea acasa? Pana te prinde politia

Cum aduci berea acasa? Pana te prinde politia

Stau si ma intreb ce naiba a fost in capul omului astuia? Ca se duce linistit la magazin si ca se intoarce acasa cu berea? Fac pariu ca daca nu era cu berea in gura, n-avea nici o problema. Oricum n-are nici o problema, uite ce relaxat e.

via Visurat.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “Cum aduci berea acasa? Pana te prinde politia

  1. Dar totuși, care e problema? Americannii ăștia sunt un pic dereglați. Omul a spus ,,I know my rights,, și răspunsul polițistului umflat a fost ,,I don t care,,. Niște retardați polițaii acolo, părerea mea. Sau ca faza când am dat cu arma cu electroșocuri în baba aia de 80 de ani. Asta deja nu mai e apărare, e abuz și prostie.

    1. Și dacă-ți cunoști drepturile nu te mai poate aresta? Sigur ăla era un automobil omologat, sigur e legal să bei bere la volanul unui…ăăă, ce era ăla?

    2. Poate ca pentru tine nu conteaza (esti mult prea meltean, dar consumul de bauturi alcoolice este strict interzis in spatiul public. Cand vad melteni ca tine, ma apuca disperarea, voi nu va puteti educa, trebuie sa muriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.