home to blog Cum a molestat seful FMI camerista

Cum a molestat seful FMI camerista

Eu nu ma prind cum din pozitia de director al FMI te dai la o camerista de hotel. Indiferent de ce ii faci, o astfel de actiune nu e normala. Normal, orice om are nevoi, dar pentru astea exista inotdeauna servicii specializate care dupa intalnirea cu tine pot sterge orice urma. Doar esti omul care imprumuta toata lumea asta.

 

Si de asta tind sa nu cumpar toate stirile despre Dominique Strauss-Kahn. Raman la impresia ca a facut o prostie, dar ca arestarea lui si tot scandalul asta sunt facute ori pentru ca a suparat pe cineva, ori ca n-a respectat niste ordine venite cine stie cum. De asta caricatura asta pare mult plauzibila.

Si asta ca oricat de alta liga e acolo sus, scenariile sunt cam aceleasi, ca doar oameni suntem.

 

Poza via.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

16 thoughts on “Cum a molestat seful FMI camerista

  1. Dupa schema de mai sus, probabil ca seful FMI si-a frecat-o in speranta ca atractia gravitationala sa fie cat mai mare, ca altfel tot nu inteleg cum de i-a ajuns sperma pe sortul fetei.

    1. pai a fost sperma pe sortul fetei? ca pe asta n`am prea prins`o … nu`s la curent cu toate detaliile ca nu am stat sa ii urmaresc 😛

  2. Nu sunt de acord cu opinia ta Piticu.Ca om care esti intr-o institutie de stiri ar trebui sa stii ca toti oamenii bogati sau saraci avem aceleasi nevoi si uneori acelasei nebunii.Straus Khan e un violator de drept comun.Ultima speta de om.Nu are nici un drept mai mult sau mai putin decat noi ceilalti cetateni.A vrut sa faca un viol pentru ca era smecher insa in SUA nu merge asa si s-a ars.Nu cred ca l-a obligat cineva sa se dezbrace si sa atace camerista.De asemenea nemernicul si-a cumparat echipa de urmaritori ca sa o urmareasca pe fata in Bronx unde creste singura un copil.E un dezaxat.Un nebun.Nu ar trebui sa umble liber pe strazi.Pe astia i-as impusca.E ultima speta de om:cu banii lui putea avea orice prostituata insa el a atacat camerista.Va scapa fiindca acum e liber insa precedentul ramane.Nu e normal si nici nu e voie sa fie aparat.Merita a moara in chinuri in cazanul cu smoala.

  3. A suparat pe cineva mai mult ca sigur. Ca fapt divers el vroia sa se candideze in Franta ca si presedinte anul acesta…ciudat, iar in 2007 cand Sarkozy a devenit presedinte, el a fost cel care l-a propus pe Dominique ca director la FMI. Poate prietenia lor s-a racit pe undeva in acesti ani…who knows.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: