home to blog Cum a molestat seful FMI camerista

Cum a molestat seful FMI camerista

Eu nu ma prind cum din pozitia de director al FMI te dai la o camerista de hotel. Indiferent de ce ii faci, o astfel de actiune nu e normala. Normal, orice om are nevoi, dar pentru astea exista inotdeauna servicii specializate care dupa intalnirea cu tine pot sterge orice urma. Doar esti omul care imprumuta toata lumea asta.

 

Si de asta tind sa nu cumpar toate stirile despre Dominique Strauss-Kahn. Raman la impresia ca a facut o prostie, dar ca arestarea lui si tot scandalul asta sunt facute ori pentru ca a suparat pe cineva, ori ca n-a respectat niste ordine venite cine stie cum. De asta caricatura asta pare mult plauzibila.

Si asta ca oricat de alta liga e acolo sus, scenariile sunt cam aceleasi, ca doar oameni suntem.

 

Poza via.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

16 thoughts on “Cum a molestat seful FMI camerista

  1. si eu cred ca a suparat pe cineva si i-au tras-o fara vaselina.
    sunt convins ca mosu’ era un curvar notoriu, “baietii cu ochi albastri” stiau asta de mult timp dar au tinut-o in gusa pana la pont, caci il puteau face in orice moment, doar fiindca omul probabil ca nu se putea abtine.

    daca la asta asta se adauga si oarece substante introduse in sistemul individului – nu neaparat un afrodiziac dar macar un dezinhibitor – plus ceva avansuri subtile facute de camerista, ai flagrantul pe masa. (voi chiar credeti ca fata aia n-a mai supt ea pula cu talent si de la altii, in timpul programului, pe ceva dolarei?)

    sau cumva credeti ca “serviciile” lor sunt mai blande decat secu’, doisiunsfert, etc?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: