home to blog Cu usturoi

Cu usturoi

Azi am mancat usturoi. Am regretat imediat dupa aia cand m-am spalat pe dinti, pe langa vibratiile periutei totul era mai mult decat intens si cu pasta de dinti. Apoi … sticla de cola numai eu stiu cum am baut-o. Ca sa nu zic de cat am ragait din cauza ei.

Cert e ca azi trebuie sa mancam usturoi ca sa nu vina duhurile rele, varcolacii si toti aia de te sperie noaptea in somn. Hm, nici nu cred ca mai au unde sa vina pentru ca au tot fost zilele trecute in vise, pentru ca … sunt doar niste sarbatori americane, mai ales pentru ca diseara eu o sa bat la usi cu Trick or Treat … la ce tarziu voi fi in oras.

Eh, daca nu … diseara … va recomand sa puneti un celofan in pat, sau ceva de genul asta, ca sa nu fie ud maine dimineata cearceaful. Si ca sa fie mai usor de curatat … nu ?

Buu …  iar daca nici acu nu ma credeti … aflati ca pana si YouTube se inchide diseara pentru maintenance sau cel putin de frica varcolacilor. Cine stie ce umbla pe la ei prin data centere, la cum stiu eu ca arata niste data centere 🙂

7 thoughts on “Cu usturoi

  1. NU se bea cola (sau orice alt suc acidulat) cel putin 1h inainte sau dupa ce te speli pe dinti, pentru ca faci in gura mediu acid, numai bun pentru demineralizarea smaltului si, implicit, carii. De mirosul usturoi scapi cu patrunjel 🙂

  2. Incredibil, dom’le ce-a prins timpenia asta cu Halloewenul la romanashii nostri, mai ceva decit traditiile de Craciun la budistii de japonezi (care, by the way, isi fac nunti pe model american in Hawaii. Dar, spre deosebire de noi, ei macar au inceput sa-si dea seama ca pretenii din State i-au inginerit social si mi ti i-au spalat pe creierase dupe razboi…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.