home to blog Cu si despre blog

Cu si despre blog

Un blog nu e jurnalism si asta o zice bine Arhi. Care a vrut sa imi ia apararea. Foarte bine zic eu. Desi … nu aveam nevoie.
Pot foarte bine sa ignor, sa il vad pe unul si pe altul cum ma ataca si totusi fara sa aibe succes. Pot foarte bine sa ii ignor, iar atunci cand atacurile intrec masura din termenii si conditiile, se aplica masura de delete.

Un jurnalist nu poate sa faca blog. De ce? Pentru ca el s-a obisnuit sa faca altceva. Tot timpul altceva. De aceea orice blog facut de jurnalist va fi catalogat dupa compania media din care face parte.

Vorbeam zilele trecute despre faptul ca nu stiu cine de la nu stiu ce televiziune e intre orele 8 -16  x y de la televiziunea respectiva, iar in afara orelor e om simplu. Gresit. Asa ceva nu se poate pentru simplul motiv ca o data ce te definesti cu televiziunea respectiva … nu mai ai cum sa fii tu, persoana ta, decat dupa ce iti dai demisia. Sau decat daca te muti la orice alta institutie.

In alta ordine de idei. Un blog are voie sa faca orice, are voie sa injure, sa atace sa scrie ce vrea, pentru orice. Si-o asuma de fiecare data.

17 thoughts on “Cu si despre blog

  1. @cR: daca tot vrei sa citesti ceva citeste tot blogu. nu citi numai ce am postat azi. in plus, toate posturile aparute dupa data de 5 mai fac parte dintr-un experiment despre care am vorbit atunci si despre care voi da mai multe amanunte la finalul lui (al experimentului), adik pe 5 iunie.

  2. Cu placere, Blegoo:). Am revenit si sunt in viata:). Am scapat nevatamat de furia conjugala.Acum astept …de vedere, piticule.Vis-a-vis de manifest.

  3. Pana atunci …(hai sa-ti dau o idee si sa-mi fac publicitate neuronilor) poate ai timp sa citesti “Manipularea prin blog”, ultimul meu post. Sunt curios daca-mi dai dreptate. In post sunt analizate pe scurt blogurile lui Comanescu si Ciutacu, cai paralele dar cu acelasi scop ;).

  4. Pitic,
    ca blogul nu e jurnalism si ca merele nu-s pere stim de cand ne-a explicat Baselu ca iarna nu-i ca vara.

    Da’ ca jurnalistul nu-si poate face blog… franaaaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.