home to blog Cu permise si inmatriculari

Cu permise si inmatriculari

La Pitesti azi a fost o descindere la serviciul de inmatriculari cum ca s-ar face lucruri necurate acolo.

Prost. Din contra, acolo nu se faceau lucruri necurate, ci lucruri perfect valabile. Taxa pentru permisul auto, adica shpaga in termeni romantesti, taxa de examinare sau atentie in termeni europeni se intampla peste tot si oriunde iti poti lua carnetul pe nashpa daca vrei.

Important e cine plateste mai departe. Iar la Pitesti structura se desfasoara piramidal, e cineva sus care inchide ochii, e cineva mai jos care plateste, e cineva si mai jos care colecteaza, e cineva dedesupt care da documentele si se ocupa de alergatura. Undeva lantul asta s-a intrerupt drept urmare a intervenit descinderea. E prost pentru aia 20 de oameni ce lucrau acolo ca s-a intrerupt lantul, e prost si pentru ala care i-a dat in gat, e mai rau si pentru oamenii ce aveau nevoie de actele alea.

Din punctul meu de vedere se putea actiona mai precis, cine a dat, cui a dat, cine e corupt. Stiu ca erau toti, dar nu era necesar sa se intrerupa activitatea. Pe langa asta, ce va urma mai departe? Se suspenda permisele date pe nashpa?  Si nu cred ca erau implicati acolo oamenii de la examinare permise ci cei de la suspendari permise si eliberari de certificate de inmatriculare, cel putin alea sunt birourile.

Dar asta se intampla cand depolititzezi si scapi din mana institutii vitale statului. Sa mai zic ca acolo e (era) si o retea wireless nesecurizata, ce permite accesul in reteaua institutiei? 🙂

In final ca sa raspund unor ****** ce abereaza la adresa mea, eu mi-am luat permisul din prima pe bune.

7 thoughts on “Cu permise si inmatriculari

 1. Ia dat pe teava unul Dumitrascu zis “Bamby” si sunt urmariti de peste 6 luni.
  Principalele motive au fost permisele luate pe “naspa” unde a si gasit un politist cu 100 de dosare in porbagajul masinii si la altul cateva zeci de mii de € luati de la tigani ca sa le faca permise iar altul era eliberarea numerelor rosii pentru ca nu aveau voie sa dea decat o data si ei faceau o magarie in calculator cand bagau datele masinii si greseau intentionat o cifra de la seria sasiului si astfel unele masini, culmea multe dintre ele furate din strainatate, circulau mereu pe numere rosii sau pana gaseau un fraier sa cumpere masina. Nu aflau niciodata ca masina nu este ok pentru ca era blat inca dinainte de a o vinde iar la verificarea de la politie iesea curata chiar daca ea era furata, apoi ii dadea numere rosii in baza greselii din calculator care era foarte bine gandita. Exista in interiorul serii sasiu de pe talon un coc VIN adica a 10-a cifra este anul in care masina este inmatriculata. Daca pe sasiul masinii apare cifra 4 de exemplu inseamna ca ea a fost fabricata in 2004 iar pe talon apare cifra 6 inseamna ca atunci s-a facut prima inmatriculare (adica 2 ani a stat in parcul auto nevanduta) o mare vrajeala pt. ca astfel masina daca era furata la noi figura ca si buna cu proprietar cu acte in regula si altul de afara statea ca prostul si astepta sa ii gasesca “politia” masina.
  Oricum sunt legati pentru multe chestii si au arestat 6 politisti si 16 civili numai din pitesti dar au facut descinderi pe filiera in 3 judete.

 2. Eu nici nu stiu care e numele tau in intregime apai sa zic serios ca ti-ai luat permisul cu ajutorul acelor indivizi. A fost doar o gluma negustata de tine

 3. Pingback: Kill Me
 4. aceasta descindere era asteptata de foarte mult timp la Pitesti. eu am dat de 4 ori odata si a doua oara cand am devenit profesionist de 3 ori.. culmea de fiecare data am picat cu 21.. asta e! ghinion! in fine.. stiam ca urmeaza o actiune de genu asta. azi insa am ramas socat de ceea ce am vazut cand l-au saltat pe Voinea.. A fost condus la masina de 7 procurori DNA si apoi.. s-a urcat la volanu bmw-ului seria 7 pe care si l-a luat la scurt timp dupa ce i-a fost furat x5-u acu 2 ani si a plecat cu procurori in masina spre bucuresti.. mai tarziu am aflat de la realitatea ca DNA a eliberat 14 mandate de arestare pe numele lor..
  deh… hai sa vedem cum se finalizeaza ca eu azi am stat in soare vreo 5 ore sa vad cum mascatii si procurorii cara 4 cutii de carton si cativa saculeti cu maculatura confiscata!

 5. foarte grav! daca Dumnezeu ar fi cocalar ar face in asa fel incat sa se intalneasca in trafic copiii politistilor care dadeau carnete pe bani cu tiganii care merg fara semnale si habar n-au regulile dar au masini de zeci de mii de euro.

  sa iei spaga undeva unde sa zicem ca faci o inlesnire minora cuiva si nu e in pericol niciun om e o chestie (tot grava, dar totusi…) dar sa lasi in masina oameni care nu stiu sa mearga e altceva.

  atunci dati-le bai politistilor corupti si nenorociti si arme fara permis ca se invata ei cu ele.

  masina e o arma de 1 tona, 2, care merge cu viteza. poate va atinge cate una nenorocitilor fara constiinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: