home de pe net Cu o parere pe langa internetics

Cu o parere pe langa internetics

A fost aseara gala, toata saptamana insa s-au desfasurat seminarii si alte chestiuni.
Un singur lucru ma face sa atrag atentia, s-au separat de lume. Internetics pare un festival cu circuit restrans in care doar cateva persoane au acces, iar alea se bucura in sinea lor, nici macar nu stau sa aibe competitori buni. Sunt doar firme de webdesign ce stau sa puna mana pe proiecte mai banoase si mai babane in urma acestui concurs.
Chiar daca castiga sau nu se duc sa se laude, am fost la Internetics de aia va costa cu 1000 de coco mai mult situl asta. Dar calitatea … pierde.  De fapt, nu cred ca pierde … ramane aceeasi de acum cativa ani ….

Intr-o oarecare masura sunt de acord cu Orlando, insa … intotdeauna se poate mai mult, nu numai sa ne multumim cu zerourile din salarii si masinile cu care stam blocati in trafic. Totul e de mentalitate.

4 thoughts on “Cu o parere pe langa internetics

 1. Pitic, tu ramai cu mentalitatea, altii cu zerourile din salarii si masinile blocate in trafic.

  Mentalitatea este o chestie frumoasa, care din cand in cand ne mai aduce aminte ca suntem oameni. In rest, avem pofte si nevoi ca orice animal.

 2. cata dreptate ai! nu ma implic si nu stiu multe despre, insa clar e un cerc restrans din cate am auzit. si numai faptul ca iar a castigat mami.ro demonstreaza asta. chair sunt siteuri dragute out here.

 3. Parerea mea e ca rezultatele nu au fost jurizate corect!
  Initial spuneau ca vor acorda cate un premiu sau vor nominaliza cate un site din fiecare categorie, dar nu a fost asa.
  Numarul de premii a fost mult mai mic decat cel initial scontat iar o parte din categorii nici nu au fost bagate in seama.
  Cel putin categoria la care m-am inscris si eu cu un site ( http://www.pakua.ro ) cred ca nici nu a fost vizualizata :)))
  Bomba aia de site cu Basescu a luat o gramada de premii .. in schimb.
  E clar … si festivalul asta a ajuns de kkt.
  Primele 2 editii a fost reusite .. apoi si-au dat arama pe fatza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.