home to blog Cu girofar sau fara

Cu girofar sau fara

In Romania se circula cu girofar ilegal de cand a aparut sistemul de iluminare si avertizare. Pana si Vadim merge cu girofar fara sa aiba dreptul, dar si alte masini de parlament.

In schimb politia sta sa vaneze ambulantele si sa le opreasca in trafic, pentru ca soferii sa demonstreze ca se duc la urgente.

Si daca nu ai girofar sunt suficiente flash-urile ca sa poti circula cum vrei.

Povestea din imaginile astea e urmatoarea. Politia l-a vazut, l-a oprit. S-au trezit ca in masina e prefectul de Timis si nu stiu ce depuptat. Pentru ca era “sefu” au fost nevoiti sa-l lase sa treaca mai departe. Apoi politistii si-au furat-o, cum sa il opreasca pe prefect.

Pentru ca suntem totusi intr-o tara in care legea se executa numai daca o vegheaza presa, public si in direct, imaginile au ajuns la televizor. Acum prefectul a dat-o la intors, ca era in coloana oficiala, ca era cu deputatul ca nu e vina lui ca nu era el la volan. Dar el i-a spus soferului. Sunt curios cum se simteau aia in spate in suv cand ala depasea in halul ala. Purtatorul de cuvant al politiei Timis a inchis telefonul cand a auzit ca s-a aflat ca baietii de la ruteira au fost sanctionati pentru ca au oprit o masina care depasea aiurea si circula periculos.

Bun. Acum daca se mai intreaba cineva, de buna credinta, de ce in Timisoara tiganii fac legea sau de ce [insert word here], atunci raspunsul e simplu. Pentru ca!

4 thoughts on “Cu girofar sau fara

  1. Sa fi avut un TIR. Si sa te fi nimerit din intamplare pe aceeasi banda cu el. Ghinion. Patasti.

  2. Mafia din acest minister numit MAI este f mare. Cei care sunt intre ciocan si nicovala sunt cei mici, din teren. Orice ai face sefii vin cu raspunsuri ” orienteaza-te si tu”, “descurca-te, esti jandarm”, “fii si tu 5 minute baiat destept”.

  3. Si asa este un haos,ce se intampla uneori pe strazile Romaniei.Se amendeaza preferential,se cer actele la control la fel si uite asa ,aceste mizerii din trafic se perpetueaza de ani buni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.