home to blog Cu ce deschid un fisier DVR?

Cu ce deschid un fisier DVR?

E de la o camera de supraveghere, nu este fisier dvr-ms e  doar un fisier dvr.  Trebuie sa-l deschid. Iar cum voi sunteti mega specialisti in calculatoare cu ce il deschid?

Nu-mi dati linkuri de pe google pentru ca nu merge, si nici programele din primele 5 pagini de la toate cautarile posibile.  Are cineva camera de supraveghere care capteaza in acest format?

11 thoughts on “Cu ce deschid un fisier DVR?

 1. In general aceste fisiere se citesc direct de pe dispozitivul de stocare prin programul de la camerele de captura. Ca sa poti sa-l iei pe un alt dispozitiv am impresia ca se poate face conversie in alt format si scos pe o unitate de stocare. Asa am vazut eu la o preluare de date dintr-un dispozitiv de supraveghere

 2. pe mac am deschis fisierele cu extensia asta cu “VLC”. din cate stiu este si o versiune pt cacatu de jamuri icspe. nu-ti dau linku ca nu te descurci asa ca cata singur.

 3. Dvr-u vine cu un soft
  care stie sa lucreze ci fisierele respective, daca nu il instalezi nu vei reusi sa vezi filmuletu (tot softul ala face si conversia).
  Apropo softul e diferit si nu prea e compatibil intre marci (daca sti cipsetul dvr-ului mai e o sansa).
  Daca nu ai cd-ul cu soft intra pe pagina producatorului, trebuie sa existe acolo driverele.
  cat despre mplayer, sau playerele in general functioneaza doar daca ai in prealabil instalat codecul specific(asta te poate ajuta in cazul in care producatorul a creat un codec pt. fisierele dvr despre care vb).
  Bafta

 4. Incearca GOM Player,e super ok,misto la el este ca daca nu poate deschide un format anume de fisier te trimite direct pe o pagina unde poti descarca codecul care iti lipseste

  1. Nu se deschid fisierele DVR cu CyberLink PowerDVD, iti trimit un fisier sa te convingi daca nu crezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.