home to blog Cu Badea in trafic

Cu Badea in trafic

M-am intalnit adineauri pe ninsoarea si pe zapada asta in trafic (acolo unde ma intalnesc eu de obicei cu baietii buni, Vlad), cu Mircea Badea. Era cu masina lui, mergea incet, deosebit de incet pastrand o viteza si o distanta constanta fata de mine. Bineinteles, constient ca pe jos aluneca al naibili de rau. Arata al naibili de obosit si trist, ca sa nu zic ingrijorat. Drept urmare am evitat sa-l scot la o cafea nocturna.

Anca nu m-a lasat sa dau geamul jos si sa claxonez, ca sa vorbim si noi asa ca intre baieti. Asa incat am plecat mai departe lasandu-l in urma.
Acum astept reactia lui ca-mi stie masina 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Cu Badea in trafic

  1. Data viitoare eu zic sa va dati geeamurile jos, vorbiti frumos cum face romanul in trafic “Ce faci ba…dute-n …” intelegeti voi…si apoi goana prin oras:)).

  2. “Evident, e un nou curent…” Ce draq nu sunte-ti subiectivi? comentarii inutile… conform codului rutier, este interzis sa claxonezi … Hehe… inca 1 pct pentru Dl. Piticu (evident ca nu dau nume); si mai adaugam la lista de “ilegalitati Piticu.ro” 😛 Cat despre Badea… chiar crezi ca o sa aibe timp sa te “mentioneze” pe blogul lui daca era “obosit si trist” ?

  3. aham, bună idee. O să vin şi eu cu trocariciul prin Bucureşti poate-poate o să-l văd pe Badea. Bineînţeles că o să am ditamai bannerul pe maşină ca să vadă Mirciulică.
    Apoi aştept să scrie despre mine pe blog şi gata reclama. Eşti un geniu Piticule, un zeu! Ah, deja a scris cineva asta, puţin mai sus!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: