home de pe net cu ATV-ul

cu ATV-ul

Eu ma tot miram zilele astea, ce naiba fac astia cu ATV-urile prin Bucuresti pe vremea asta rece si nasoala.
Am gasit si raspunsul, se distreaza. Unde ? Pai unde se joaca si astia mici de la Radio Total, prin santierele lui Videanu.
Pai daca nimeni nu lucreaza acolo si oricum e santier, deci teren accidentat si dezafectat, de ce sa nu te dai cu ATV-ul si sa zici ca esti la munte. Stii … din cadrele in care trebuie chiar esti la munte.

Iar spectatori, nimeni altii decat soferii care se chinuie in traficul din oras.

Link video.

13 thoughts on “cu ATV-ul

  1. E foarte tare sa te dai cu ATV-ul, pentru ca nu-ti trebuie carnet de moto. Bine, exista acele “ATV-uri” de sosea care nu fac atat zgomot si sunt si mai usor de manevrat.

  2. nu-ti trebuie carnet de moto, dar iti trebuie carnet pentru cele mari, desi la mare sau munte se practica inchirierile fara niciun act care sa ateset aptitudini de sofer.
    in Bucuresti ATV-ul este la fel de inutil ca si o masina, ca e prea mare sa strecori.

  3. eu am un atv de 110 cm3 si are o eticheta pe el care zice ca ai voie sa circuli pe drumuri publice daca ai peste 16 ani …este adevarat???

    1. nu ai voie sa circui cu el pe drumuri publice,ai voie doar pe la munte sa pe unde nu poti avea contact cu masini.Dar oricum nu ai voie sa coneduci 110cc pana la 18 ani si ai nevoie de permis categoria B.La 16 ani ai voie pe drumurile publice sa conduci pana in 50cc,dar si pentru asta ai nevoie sa faci scoala 1 luna.Eu am aproape 16 si ma gandeam sa imi iau un atv dar am stat si ma-m gandit mai bine ..Un atv este 2000 de euro(zici sa il iei bun,nu la mana a doua.Asa mai astept pana la 18 ani si imi iau masina direct.Cu aia 2000 mii ii mai bag 100 de cai putere pe ia.Acum depinde de cum gandeste ficare. 😉

  4. lasa-mi si mie un id-u …ca vreau sa vb cu tine !!! …sau daca nu intra tu pe al meu : catuza_nomber_one .. .. .. . .. . .ms!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.