home to blog CTP isi face blog

CTP isi face blog

Dupa demisia de la Gandul Cristian Tudor Popescu isi poate face blog in final, asa cum a promis ca va face dupa ce nu va mai face presa scrisa. Nu de alta, dar acum are mai mult timp liber, ramane doar editor, doar ii va certa pe unii ca de ce scriu cum scriu, fara sa stie ce scriu. Cu ocazia asta va avea si timp sa se orienteze spre alte directii. Poate ii cumpara cineva un laptop ca sa poata sa apara cu el la televiziuni, sa se dea mare ca are si sa poata sa descopere internetul.
Insa, dupa cum cunoastem foarte bine caracterul, vom vedea probabil o relansare pe online, pe un blog personal sau de servici sau cine stie, in functia de PM. Ca el stie mai bine.

Costine eu zic sa te uiti cine e in spatele tau 😉

7 thoughts on “CTP isi face blog

  1. Prosteo, tu eşti ca un ciudat de ăla care sare imediat cu titlul, în oportunitatea fericită că în perioada apropiată a când îl scrii, mai exact după, o să se şi întâmple.

    Sau, oricum, eşti cel puţin la Mirmen, care-a sărit direct pe mine că să-i fac pe dată, că sigur vrea.

    Nu ştiu, pe lângă agitaţia asta de ieftin joc de cuvinte cu “îşi face blog” în sensul că “ce fain ar fi”, cum ai scos tu chestia că s-a lăsat de presă, că a promis căci când gata.

    Mie nu-mi place, spre exemplu, CTP-ul, unul dintre motive fiind acela că sigur nu se lasă, în special nu acuma, cu socoteala asta de la Gându’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: